June 7, 20159 yr Jel si bio na onu Rejnbou zajebanciju ili ovako? Bio, aha. Ne mogu da kacim slike, posto su vec bezecovane za nesto :)
June 7, 20159 yr Onda je i reportaza, bez fotki, takodje vec rezervisana, cenim? Ja sam bio ono pre par dina kad je bilo na Homolju
June 7, 20159 yr Onda je i reportaza, bez fotki, takodje vec rezervisana, cenim? Ja sam bio ono pre par dina kad je bilo na Homolju Yep. MIslim pisacu i na forumu, samo da malo saberem misli, jos uvek sam pod izuzetno snaznim utiskom. E moj ti, pre par godina ) to je bilo 2008. I meni tako cure godine. Edited June 7, 20159 yr by Грешни Василије
June 7, 20159 yr Vaso, dobri su kadrovi, ali obrada je nekako... Sve je zeleno, pogotovu prvi set, mada kontam da si išao na neki vintage izgled. :)
June 7, 20159 yr Vintage izgled, da :) sa staaaarim fotopapirom. Igram se malo, ucim te pizdarije da radim. Edited June 7, 20159 yr by Грешни Василије
June 12, 20159 yr poznavaoci koji od 20000+ prave 6 dobrih samo rokaj vaso, a fotošopuj ih pre samog okidanja
June 14, 20159 yr Hvala :) Nije bas da mi je spuki bilo na pameti ali moze se reci da ima i tog elementa