Аврам Гојић Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 Jel si bio na onu Rejnbou zajebanciju ili ovako? Bio, aha. Ne mogu da kacim slike, posto su vec bezecovane za nesto :) Link to comment
ultra plasticni Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 Onda je i reportaza, bez fotki, takodje vec rezervisana, cenim? Ja sam bio ono pre par dina kad je bilo na Homolju Link to comment
Аврам Гојић Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 (edited) Onda je i reportaza, bez fotki, takodje vec rezervisana, cenim? Ja sam bio ono pre par dina kad je bilo na Homolju Yep. MIslim pisacu i na forumu, samo da malo saberem misli, jos uvek sam pod izuzetno snaznim utiskom. E moj ti, pre par godina ) to je bilo 2008. I meni tako cure godine. Edited June 7, 2015 by Грешни Василије Link to comment
Mil@n Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 Vaso, dobri su kadrovi, ali obrada je nekako... Sve je zeleno, pogotovu prvi set, mada kontam da si išao na neki vintage izgled. :) Link to comment
Аврам Гојић Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 (edited) Vintage izgled, da :) sa staaaarim fotopapirom. Igram se malo, ucim te pizdarije da radim. Edited June 7, 2015 by Грешни Василије Link to comment
Singer Posted June 12, 2015 Share Posted June 12, 2015 zabagovo ti PS, nema rama nigde Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted June 12, 2015 Share Posted June 12, 2015 poznavaoci koji od 20000+ prave 6 dobrih samo rokaj vaso, a fotošopuj ih pre samog okidanja Link to comment
James Marshall Posted June 13, 2015 Share Posted June 13, 2015 Spuki ali prelijepo :) Link to comment
Barsa Posted June 14, 2015 Share Posted June 14, 2015 Hvala :) Nije bas da mi je spuki bilo na pameti ali moze se reci da ima i tog elementa Link to comment
Recommended Posts