James Marshall Posted April 14, 2015 Share Posted April 14, 2015 Izvinjavam se što upadam ovako Hoff, sjajna stvar ^_^ Link to comment
hoffnung Posted April 14, 2015 Share Posted April 14, 2015 @Musky, odlicna. Izgleda kao da si fotkao 10x umanjenu osobu pored ivicnjaka podsecas me na onu foru od pre neki dan kada sam spomenuo kako nam 'nickname' nije 'aligned center' pa, su onda svi poceli da se javljaju i primecuju istu stvar :D @jm, hvala! ova mi je odavno, ali zato ja volim da nista ne brisem, sada mi je obrada legla. pre sam se mlatio sa ovom fotkom, ovako-onako i nikad nisam bio zadovoljan, sada sam vrlo zadovoljan. to je to! jedina zamerka, ako sam sebi mogu da 'sudim' jeste, trebalo je vise betona ispod ograde. no, sta je tu je, jedino u buducnosti da ponovim ovaj snimak, u smislu, da razmisljam vise. refleksija: Link to comment
hoffnung Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 jos jedan 'triptych' onaj prvi mi se bas dopao, pa sam se sada malo napalio :D Link to comment
hoffnung Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 jel vas necu smoriti ako okacim jos koji triptych? malo sam se vise sada napalio, ne znam sta ce sledece da mi padne na pamet sa istim, ali sam vrlo raspolozen da eksperimentisem u tom smislu. Link to comment
Caligula Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 Kachi Bobe ovo je topik za kacenje. Ja mnogo puta i ne komentarisem stvari koje mi se svide, lurkuje se ovaj topik, nema potrebe da se uvek ima jasan fidbek Link to comment
hoffnung Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 cool. uhvatilo me ovo razmisljanje na ovu temu. kapiram da ovo sa peskom, vodom, grancicama i senkama moze da se rabi do jednog odredjenog nivoa, dok ne presusi ideja, ali bas razmisljam na tu temu, u smislu sta posle. eto, to mi je sada zanimacija :) Link to comment
Musky Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Srednja snimljena u Marijanskom rovu - odmah sam je prepoznao. Link to comment
hoffnung Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 ti sada vidi koliko sam se samo namucio da ovo snimim. i posle kao.. amaterski fotografi su lenji i nista ne rade. ccc... Link to comment
Musky Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 zašo si duboko u ovu priču... Link to comment
Recommended Posts