hoffnung Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 aha, ja sam zapostavio taj prednji i najveci deo i skoncentrisao se na gornji i pitao sam se sta bi mogao tu da uradis jer ima dosta "nepovezanih" tackica. sta vaditi, zaturiti...? jel ti je ovo raw?
Caligula Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 skroz raw i jako ostar temo gde je fokus. Ne znam, kada je gledam u ful rezoluciji, zaista mi se cini interesantnom:)
Mil@n Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Planina Tibidabo, Barcelona. Sjajan ambijent i jedno od najlepših mesta u gradu, verovatno i najlepše.
Indy Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Odlicno izgleda. Ne zaboravite da se igrate sa White Balance podesavanjima u situacijama kao na gornjoj fotki. Mogu se dobiti vrlo zanimljivi rezultati... (vecinom je WB na auto).
Barsa Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 valja li cemu ovaj b&w? mislim na b&w obradu, nikako da sebi kazem to je to :)
Caligula Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 (edited) Svidja mi se, + dobro su odvojeni planovi.To je sa filma ili? Edited November 19, 2012 by CowBoy
Mil@n Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Ako mene pitaš, nekako je mekano, fali definicije, možda malo contrasta probati narihtati.
Barsa Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Nije film. Moracu jos sutra probati malo da se poigram sa podesavanjima. Slabo sam do sada ista prebacivao u b&w pa nemam ni iskustva :)
InvisibleLight Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 (edited) meni je kod b&w fotki neophodan veoma sirok valerski raspon da bi mi se svidele, ja bih to shtimala ovde, jer ti je skala b&w valera bas uska...motiv,kompozicija i shtimung su skroz ok Edited November 19, 2012 by InvisibleLight
hoffnung Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 i meni je ova bw ok. ali bih ja izvadio ovo iz mraka. biciklista se stopio u istom i treba svetla. ne mnogo, ali toliko da se vidi jasna razlika izmedju njega i okoline.
Mil@n Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 (edited) More of Barcelona. Planina Tibidabo. Click for Bigr. Edited November 19, 2012 by Glas RazumaN
Indy Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 valja li cemu ovaj b&w? mislim na b&w obradu, nikako da sebi kazem to je to :)Meni se svidja. Sto se tice obrade, tu je tesko biti pametan u danasnje vreme.
Recommended Posts