maxivida Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Da ne ispadne da sam potpuno nestala (ili prestala da se bavim fotografijom :))... Srećna Nova godina svima.
hoffnung Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 ^hvala maxivida! :)fotka: momenat i obradović ekstra. zamerka - opasno curi desna strana. @vasdvojica tool i ultravox se verovatno odnosi na moju poslednju fotku? inace, to je billy corgan u beogradu. :P
hoffnung Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 vidimo se u sledecoj godini, a mozda i pre. do tada dve iste sa razlicitom obradom.
Indy Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 (edited) Da ne ispadne da sam potpuno nestala (ili prestala da se bavim fotografijom :))... Srećna Nova godina svima.Srecno i vama maxividicima! :) I navrati ovde mnogo cesce.@vasdvojica tool i ultravox se verovatno odnosi na moju poslednju fotku? Totalno. Pazi ========================= Edited January 2, 2011 by Indy
hoffnung Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 indy |zanimljivo. cak je i smek obrade vrlo slican. kool. :)@tvojafotka vrlo zanimljiv kontrast bijele/crne mislim na sam diptych.::ovo su dve fotke koje bih izbrisao sa hdd-a. fotkao pre neki dan i nije mi se dopala kompozicija i motiv na drugoj, ali... nije me mrzelo da probam kako ce se ponasati i sta ce ispasti dok ih budem obradjivao. obe su kao sirove prilicno bez veze. to me cesto podseti u mom slucaju kada je moja baba od nicega napravila nesto lepo za has. kada kazem od nicega, mislim na onaj fazon kada pogledas namirnice koje imas i pitas se "da li vredi pokusavati sa ovim nesto"
ivy Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 ::ovo izgleda kao da je slikano u Hiroshimi 6.avgusta 1945. otprilike oko 9 a.m
hoffnung Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 ivy | razumem da si videla nesto sto te je asociralo na taj tragican dogadjaj, ali stvarno ne vidim cemu smeh!? nemoj da mislis da ti solim pamet jer se i meni takve stvari desavaju i mogu da mi se dese - nepromisljeno. meni su ta dva dogadjaja zaista urezana u mozak i srce kao najstrasniji dani u ljudskoj istoriji.
Indy Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Ja sam bas za tu fotku hteo da prokomentarisem da je "apokalipticna".
Grunf Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 ivy | razumem da si videla nesto sto te je asociralo na taj tragican dogadjaj, ali stvarno ne vidim cemu smeh!? nemoj da mislis da ti solim pamet jer se i meni takve stvari desavaju i mogu da mi se dese - nepromisljeno. meni su ta dva dogadjaja zaista urezana u mozak i srce kao najstrasniji dani u ljudskoj istoriji.jbt, je l sme neko na tvoje montaze da kaze ista osim 'fantasticne su'? <_<
hoffnung Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 (edited) nekako mi deluje da me niste razumeli, tj. smatram da smo dovoljno osvesceni u prepoznavanju nekih stvari sa kojima se ne sali. koje su utkane u nas ovako ili onako... ispasce da stvarno kenjam, ali meni to ne ide. ne radi se o tome da li je fotografija apokalipticna ili podseca na hirosimu-nagasaki. iskreno, smeta mi smajli koji se stavlja pored asocijacije. nije primeran, adekvatan. po meni bi bio, ako bas mora smajli da ide pored asocijacije ovaj. :(grunf|ne! <_< Edited January 4, 2011 by bob mould hair style
Recommended Posts