Caligula Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 DobrodosaoZivopisni portre:)@Minja: aj ne zezaj. Ne treba (i ne moze) biti konacno.
hoffnung Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 rape| dobrodošao! odličan portret! užasno me podseća lik na nekoga.
Indy Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 užasno me podseća lik na nekoga. RIP vasudevo :(
Indy Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 E jbg meni moja dosetka da je to vasa bila mnogo smesna... ako mora, sam cu da se smejem :D
hoffnung Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 ^ovo sam sve radio u gimp-u. poslednjih mjesec dana samo njega vozim. u fotošops ne ulazim jer me gimp baš radi. i pre sam se ja sa gimp-om rvao, ali sada sam ga savladao i od neverovatne gadljivosti do zacopanosti i više od ušiju. ljubavcvetatreptrep. :)::
raPe Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Hvala na srdačnoj dobrodošlici drugari, uživam u vašim sličkama.Portret je Sv. Savo, vidim da ga neki nisu prepoznali. Meni je ružno za Savu reći da je maskota našeg grada,...tako ga predstavljaju, al je definitivno najpoznatiji Kikindjanin na NET-u.Vajarski simpozijum u terakoti TERRA je još jedna od znamenitosti Kikinde.
Musky Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Moradoh odma' pustiti Ultravox. :Dtebi je lako...ja čejsov'o TOOL po yu-tjubeu
Recommended Posts