June 17, 201014 yr pozdrav tebi i cestitke! hvala za komplimente slucajnoj mi cerki:) svaka sugestija, kritika, asasinacija - super dobro dosla!!! sve mogu i hocu da podnesem, samo da zaigram! ziveli!
June 17, 201014 yr verovatno mnogi koji voze bajs ili se šećaju kod ušća znaju ovog usamljenog bijelog labuda.
June 18, 201014 yr za ovo sam dobio inspiraciju od 1 momka sa dz koji istu takvu uradio tu kod mene u kraju i morao sam da odradim i ja. mnogo mi se svidela njegova fotografija. ovo je duga ekspozicija sa bajsa ixus/om snimljena.
June 20, 201014 yr uh miline - otkide ga Minja, ko i svaki put.bobe, or ko god zna, or kauboje akos tu, ima li resenja za moj jad - jab da aplodam motion - al i pre aplodanja vec pise Used 10.22MB of your 10MB global upload quota (Max. single file size: 5MB) , a posle pokusaja imam onaj preteci crveni psovka stajl - nece moci, gospoja! do sad sam lodala png - stas desava?
June 20, 201014 yr Sta znaci biti na pravom mestu, u pravo vreme, pa makar to bilo i u mocvari. :D Steta sto nisi dao veci format. Izleda da ova tvoja specifina cyan boja direktno udara na centar za raspolozenje. I naravno kompozicija: idealna kombinacija simetrije (i vertikalna i horizontalna) i pravilo trecina: siroti auto se nalazi bas tamo gde "treba". Sto opet doprinosi nadrealnosti. Bez PS.
June 23, 201014 yr bobe, ja znam da ces ti sad da popizdis i da me oteras u majcinu, ali moram: osim vintage varijante, postoji jos nacina da se fotka obradi, i da bude podjednako zanimljiva. jako volim topic fotografija, ali sve mi je manje zanimljivo da ga otvorim jer znam sta cu videti; gomilu fotki obradjenih tako da izgledaju idealno za omot kakvog melanholicnog benda sa srednjeg zapada.