ivy Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 super je fokta samo da model nema zli insekticid na ledjima :)
Hippie Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 malo sam se igrala s novom igrackicom..... jedva cekam za nesto vise slobodnog vremena
hoffnung Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 (edited) hippie lepo. izgleda skroz japanese. a, koja ti je to igračka? ne vidim, nema exif-a. exif je digitalna informacija - sve ti kaže; ko? gde? šta? s' kime? koliko dugo? ... :Dp.s.zar je moguće da nemaš slobodno vreme u onom smislu da ga osetiš? kada kažeš: "jedva čekam" to ima prizvuk: "ko to zna"ivy hvala za pohvalu ili barem pola pohvale :) razmišljao sam o tvom komentaru danima i noćima i danima. mučilo me je to. volim konkretne stvari, a ne podeljene iako često sedim na 2 stolice, možda mi je zbog toga neprijatno, podsetilo me na moju boljku.npr. ako fotkam grad, npr. nećeš videti insekticid, ali sam 100% siguran da je zagađen. ne vidi se, ali je prisutan otrov u ne tako jakim koncentracijama, ali na duge staze pretpostavljam da nije prijatno. npr: "ali ja ne volim gradove, zidove" Edited June 15, 2010 by bob mould hair style
Hippie Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 hippie lepo. izgleda skroz japanese. a, koja ti je to igračka? ne vidim, nema exif-a. exif je digitalna informacija - sve ti kaže; ko? gde? šta? s' kime? koliko dugo? ... dodzavola, prvi put cujem za exif -- sachu da uradim 1 risrč, fala..... a igrackica je Canon EOS 400D
hoffnung Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Canon EOS 400Dimamo istu igračku :)što se tiče 'exif-a' ako je firefox browser koji koristiš, ovo je dobar add-on. naravno, ovo je samo u slučaju da ti treba tako nešto; da saznaš informacije koje su zabeležene na fotografiji, tipa.. blenda, ekspozicija i još trista čuda.
ivy Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 ivy hvala za pohvalu ili barem pola pohvale :) razmišljao sam o tvom komentaru danima i noćima i danima. mučilo me je to. volim konkretne stvari, a ne podeljene iako često sedim na 2 stolice, možda mi je zbog toga neprijatno, podsetilo me na moju boljku.npr. ako fotkam grad, npr. nećeš videti insekticid, ali sam 100% siguran da je zagađen. ne vidi se, ali je prisutan otrov u ne tako jakim koncentracijama, ali na duge staze pretpostavljam da nije prijatno. npr: "ali ja ne volim gradove, zidove" skroz si uravu,kad bolje razmislim slika skroz oslikava odnos chovek-priroda ili bar chovekovu polovinu odnosakomentar je bio nabrzaka tj ono shto je meni zasmetalo je to shto nisam navikla ili sam zaboravila ili samo zelim da zaboravim chovekovo delovanje tu..ja obichno odem u prirodu daleko od ljudi ili bar toliko daleko da nije vidljiv ljudski uticaj a i vishe sam u fazonu cvece-leptirici-ptichice/zatvoricemo-ochi-mozda-nas-nece-videti pa mi zli pesticid upao u okodakle ja sam u pitanju nikako tvoje foto em umetnichko umece :)
Zmitjkoe Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Jeste da i Las Vegas ima "Ajfelovu kulu", istina mnogo manju, ali bice da je ovo original. :P
hoffnung Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 ivyali ja se slažem sa tobom. ono moje unutrašnje biće se slaže sa tobom. sve je to apsolutno besmisleno i ja bih voleo da nema pesticida, nuklearnih elektrana, i svih onih vidljivih i nevidiljivih zagađivača.
hoffnung Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 elle поздравац i tebi. ova tvoja slučajna prolaznica izgleda kao madona u svojim mlađanim danima.
Recommended Posts