April 29, 201014 yr @cowboyooo, pa hvala. ja sam prakticna, pa za skolu nisam u fazonu da dajem puno para, nego se dovijam. :)@bobmmouldhairstylehvala na ponudi, ali nema potrebe.ja sam bila ultra nestrpljiva pa sam okacila ove fotke. no, sinoc su stigle i obradjene. :)a sad cu morati da se bacim u potragu, ne za novim fotografom, vec za novim modelom koji bi se skinuo. :|
April 30, 201014 yr [Ана Вејлабл]Не знам где ги качите, али пола фотака са последње две стране не може више да се види.
May 1, 201014 yr we came along this roadmore news from nowherespellget ready for love!today's lesson Edited May 1, 201014 yr by Indy
May 1, 201014 yr (Gornja serija je, naravno, inspirisana najvećim australijskim umetnikom. Ko pogodi o kome se radi biti će primljen u redove grajndermena).
May 1, 201014 yr (Gornja serija je, naravno, inspirisana najvećim australijskim umetnikom. Ko pogodi o kome se radi biti će primljen u redove grajndermena).davno je nikolas edvard kejv prevazisao obale svog velikog ostrva. :)
May 2, 201014 yr ^^ Pa to ga ne čini manje Australijancem. U svakom slučaju, postao si oficijelno grajnderman ;-)---A evo nešto sa filma, snimljeno juče (Ilford HP5 Plus 400, za one koje to zanima, razvijen u Ilfotec LC29).break dancing at 73tram 75autumn leavesthe long lost blues brother
May 2, 201014 yr Sa danasnjeg foto-safarija po gradu.Da napomenem da ovde nema puno obrade, ovako izgleda i na chipu - podeksponirao sam, preeksponirao, ponesto slikao kroz prljav prozor tramvaja sto na primer Indy u Melburnu ne moze Edited May 2, 201014 yr by CowBoy