hoffnung Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 ta stotka me je uvek mamila. nadam se da ću 1 dana i ja imati nju pa ću da crtam sa njom, uh... da ne pričam o tome što su neki na nju kačili obrnutu pedeseticu i blizina je bila skoro kao mikroskop. šalim se, nije baš kao mikroskop, ali je keva. no... :)
Lynn Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 (edited) I jedno nedeljno okidanje iz kauča: Edited April 26, 2010 by Lynn
esdy_11192 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Doabr ti pecaroš Indy, jel i to sa emulzije ?? :)) Ja nisam ništa sređivao već par meseci, 30 filmova čeka skeniranje.. :/ A kupio sam epsona V650, kojeg nikako da priključim..
Grunf Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 kome se svidja bigz, ovaj sajt ce mu se sigurno dopasti.sneakpeak:
Killiana Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Nisu moje fotografije, ali je moj kostim.U stvari, samo sam htela da dodjem i da se zahvalim McCabe-u na pomoci i upoznavanju sa jednim super mladim talentom :)
jms_uk Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Kliknuh i tamo, ali evo i ovde:thumbsup: za kostim a i fotografkinji za fotke
Caligula Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Bravo za kostim bravo i za modela:)Fotografije nisu loshe, ali ja bih to zbog teksture kostima malo agresivnije, barem sto se svetla tice. Treca mi je najbolja
Killiana Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 @jms, zmitjkoe, cowboythanks.sto se svetla tice, bilo je malih problema, posto je jedan reflektor padao, a drugi zezao, al nema veze.mislim da je veci problem, bas u tome sto je materijal jako zeznut za fotkanje, posto se radi o musemi.ja sam ultra zadovoljna fotkama, anyway.@bghostjeste, to je E :)
Zmitjkoe Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Ne mogu a da ne naglasim neophodnost postprodukcijske obrade, pogotovo za fashion i studijske snimke. Vec skromna intervencija (zbog slike u veoma malom formatu) moze da poboljsa sliku.
Killiana Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 e jeste!ja sam duduk po tom pitanju, umem samo patch i heal tool da koristim po potrebi, al ovo ostalo sto uzmem, ujebem redovno.ali treba post produkcija def. i'll figure it out somehow.
Caligula Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 ... posto se radi o musemi.wtf??Ti si carobnica:) ovo izgleda ultra skupo. @Zmitjko - odlicna obrada
hoffnung Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 (edited) ako imaš sirove [još bolje ako su raw] i ako hoćeš da mi pošalješ da vidim da li ti se dopada da ih ja sredim.1 od varijanti. ništa preterano, elegantno:*obrisaću je posle ako nećeš da stoji ovde. tj. moraću da je obrišem jer stoji kod mene na photobucket-u. tu uglavnom kačim primere itd. a, može (nisam siguran) neko da je vidi tamo i da pomisli kako je to moja fotka. Edited April 29, 2010 by bob mould hair style
Recommended Posts