hoffnung Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Da se pohvalim...dobio sam danas mail iz Getty-ja i zele mi uvrstiti sest slika u svoj katalog. Vecu pohvalu (osim Magnuma) skoro da nisam mogao dobiti. Čestitke! Ako ti nije "problem" da kažeš kakvu pohvalu si dobio od Magnum-a?
Indy Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Da se pohvalim...dobio sam danas mail iz Getty-ja i zele mi uvrstiti sest slika u svoj katalog. Vecu pohvalu (osim Magnuma) skoro da nisam mogao dobiti.
Caligula Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Da se pohvalim...dobio sam danas mail iz Getty-ja i zele mi uvrstiti sest slika u svoj katalog. Vecu pohvalu (osim Magnuma) skoro da nisam mogao dobiti. Bravo Minja!!! cestitam:)
elle Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Da se pohvalim...dobio sam danas mail iz Getty-ja i zele mi uvrstiti sest slika u svoj katalog. Vecu pohvalu (osim Magnuma) skoro da nisam mogao dobiti. bravissimo Minjamozda ih postavis ovde - da uzivamo i slavimo
minja Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 (edited) hvala svima na cestitkama! Ma fotke sam uglavnom vec stljao ovdje :)Evo thumbnails-i:za ovu mi je posebno drago(jedna od prvih fotki uslikanih slr-om. Edited February 20, 2009 by minja
elle Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 mmm da! sjajno, bravo jos i joscestitke i od moje zainteresovane familije - prate kad im pokazemkapa dole majstore!
maxivida Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Čestitam Minja. I moj prijatelj Scott (shotbyscott na flickru) je dobio istu ponudu, ali kao za gettyjeve stock images. Međutim, za publikaciju nisu prihvatili ništa jer nije bilo u dovoljno velikoj rezoluciji. Oni valjda očekuju da slikaš Hasselbladom, šta li.
jms_uk Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Oni valjda očekuju da slikaš Hasselbladom, šta li.Ali samo ako su na njemu P65+ ledja :P
hoffnung Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 ^Slažem se. Možda ne bi bilo loše da se ispravi po vertikali. Probao i geometrija je mnogo bolja + kako god da sam je rotirao, prevrtao... izgleda super.
Recommended Posts