AyaIwa Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 @minja, hvala. Tvoja druga ostavlja snažan utisak.
hoffnung Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 "MalKo" eksperimentisanja na gajbi...glassglass - yellow
Caligula Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 @bob mould hair style: Bravo:)Odlicni eksperimenti na gajbi
hoffnung Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Hvala! Baš dugo nisam išao da fotkam napolju i uhvatila me kriza i morao sam da ispalim koji hitac ali na gajbi. :)
jms_uk Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 (edited) evo i kod mene par komada slikano unutra :)dva razlicita aparata, dve lokacije, dva dana - jedan film :D^ meni se svidja ova crno bela sa staklom, malo su mi neke ove u boji prejake/prezasicene Edited February 17, 2009 by jms_uk
minja Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Da se pohvalim...dobio sam danas mail iz Getty-ja i zele mi uvrstiti sest slika u svoj katalog. Vecu pohvalu (osim Magnuma) skoro da nisam mogao dobiti.
jms_uk Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Da se pohvalim...dobio sam danas mail iz Getty-ja i zele mi uvrstiti sest slika u svoj katalog. Vecu pohvalu (osim Magnuma) skoro da nisam mogao dobiti. Bravo Minja, svaka cast!kako su te nasli?
jms_uk Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Ajd javi kad ga dobijes da mi pogledas jesu li ista objavili. Hvalapotvrdjeno da je poslat, izgleda da se zaglavio u [Euro]tunelu :Docekujem ga, ako ne u sutrasnjoj posti, pocetkom sledece nedelje...
Recommended Posts