February 16, 200916 yr Hvala! Baš dugo nisam išao da fotkam napolju i uhvatila me kriza i morao sam da ispalim koji hitac ali na gajbi. :)
February 17, 200916 yr evo i kod mene par komada slikano unutra :)dva razlicita aparata, dve lokacije, dva dana - jedan film :D^ meni se svidja ova crno bela sa staklom, malo su mi neke ove u boji prejake/prezasicene Edited February 17, 200916 yr by jms_uk
February 19, 200916 yr Da se pohvalim...dobio sam danas mail iz Getty-ja i zele mi uvrstiti sest slika u svoj katalog. Vecu pohvalu (osim Magnuma) skoro da nisam mogao dobiti.
February 19, 200916 yr Da se pohvalim...dobio sam danas mail iz Getty-ja i zele mi uvrstiti sest slika u svoj katalog. Vecu pohvalu (osim Magnuma) skoro da nisam mogao dobiti. Bravo Minja, svaka cast!kako su te nasli?
February 20, 200916 yr Ajd javi kad ga dobijes da mi pogledas jesu li ista objavili. Hvalapotvrdjeno da je poslat, izgleda da se zaglavio u [Euro]tunelu :Docekujem ga, ako ne u sutrasnjoj posti, pocetkom sledece nedelje...