Caligula Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 (edited) ^^^"serge how appropriate", odlicna - ali bi mi vise legla sa jakim sharpom, Hi Key.edit: da nije zutog vesha, mislio bih da si je konnvertovao u B&W Edited July 16, 2008 by CowBoy
Indy Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 edit: da nije zutog vesha, mislio bih da si je konnvertovao u B&WI jesam, parcijalno (gacice kao Sunac na Sergeovom nebu i Sergea u c/b kao preseljenog u never-ending narativu)... Nisam imao pri ruci polarajzer ili tako stogod da malo skinem tu refleksiju sa stakla, ali to mu je sto mu je s dJepnim aparaticem
Zmitjkoe Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 (edited) Let's Go Everywhere Edited July 16, 2008 by Zmitjkoe
Indy Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Mood for a DayWow... cujem Massive Attack ;)========"no one could dream a place like california"
minja Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Dobra ti je California Indy. I welcome back.Prije porinuca:
maxivida Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Moja fotografija na omotu novog albuma Eve Braun:Ovde je linak za download albuma i omota.A ovako izgleda originalna fotografija. Na omotu je blago zamućena, ja nisam sasvim zadovoljna, ali to je bila odluka dizajnera.
Indy Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Bravo, maxi! Sta kazu Nemci na grupu "Eva Braun" (mislim, na ime ;))
Recommended Posts