Zmitjkoe Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 I am sailing stormy waters, to be near you, to be free
Zmitjkoe Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 (edited) Into the Nite Edited July 13, 2008 by Zmitjkoe
batticuore Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 I am sailing stormy waters, to be near you, to be free :D super su fotkice! :)
micke Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Into the NiteStvarno ti je setija mnogo dobra, pogotovo preciznost u zatvorenom prostoru, ako su bez stativa.Ako dozvoliš malko bih samo ovu izdramatizovao
Zmitjkoe Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 (edited) Evo dve fotke sa sinocnjeg koncerta The Dandy Warhols:Neko rece da G9 nije "kamera za koncerte". Pa i jeste i nije, kao i svaka digikamera u ovakvim svetlosnim uslovima ima problema sa autofokusom tako da cesto dobijete neostru sliku. U ovakvim situacijama je koristan manuelan fokus, ali mi trebaju posebne naocare za blizinu. Pored mene je jedno vreme stajao profi fotograf sa nekim Canonom Mk II ili III i zoom objektivom od 300mm - taj nije imao nikakvih problema.Posle koncerta na after party uZia McCabe (klavijature) demonstrira tehniku otvaranja flase vina pomocu peskira i zida (nije bilo otvaraca, ali je zato bilo svega drugog). Laganim udaranjem dna flase uspela je da istera pampur taman toliko da ga je moguce zubima uhvatiti i iscupati. Rekla mi je da je jednom ipak uspela da razbije flasu ali da je imala srecu da se ne iskasapi. Don't try this at home. Edited July 15, 2008 by Zmitjkoe
Caligula Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Zia McCabe (klavijature) demonstrira tehniku otvaranja flase vina pomocu peskira i zida (nije bilo otvaraca, ali je zato bilo svega drugog). Laganim udaranjem dna flase uspela je da istera pampur taman toliko da ga je moguce zubima uhvatiti i iscupati. Rekla mi je da je jednom ipak uspela da razbije flasu ali da je imala srecu da se ne iskasapi. Don't try this at home.Ja ovo apsolvirao pre dvadesetak godina - zaista korisna tehnika, upotrebio znanje nebrojeno puta na poljanama, u shumama i kolibama. Boga mi, par puta i u stanovima:)Inace, Zmitjko, Pasaz je hipnoticno dobar.
Indy Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 (edited) Zia McCabe (klavijature) demonstrira tehniku otvaranja flase vina pomocu peskira i zida (nije bilo otvaraca, ali je zato bilo svega drugog). Laganim udaranjem dna flase uspela je da istera pampur taman toliko da ga je moguce zubima uhvatiti i iscupati. Rekla mi je da je jednom ipak uspela da razbije flasu ali da je imala srecu da se ne iskasapi. Don't try this at home.Impresivno. No, svete, ugledaj se na nas down under i predji na screw ili stelvin caps. ;)PS. Jos 1 glas za Pasaz. Edited July 15, 2008 by Indy
Zmitjkoe Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Inace, Zmitjko, Pasaz je hipnoticno dobar.Hvala. :) Imamo mi jos slika iz tog pasaza ali...
Recommended Posts