Zmitjkoe Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Danas doslo sranje iz Engleske, kisa i 18 stepeni. (Da zavrsim troll)
hoffnung Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 (edited) kamo "prijatelju"? ovim što prskaju ne ubijaju samo komarce (jadni komarci) nego i razne bube stradaju koje nikom ne smetaju. Edited July 11, 2008 by photogazing
jms_uk Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 ovim što prskaju ne ubijaju samo komarce (jadni komarci) nego i razne bube stradaju koje nikom ne smetaju.'ajd' sto bube stradaju, nego i ljudi...
Indy Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Qui crediderit et baptizatus fuerit, salvus erit Da znaju samo kakvog su bezboznika pripustili blizu svetinja... Vrlo lepo ta tvoja makina radi u low light situaciji.
foto Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 @ ZmitjkoeSuper izgleda kvadratni format (6x6 RIP :() kada je u funkciji objedinjavanja 1 price.'Leto u gradu' svidjam bas.
Zmitjkoe Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Da znaju samo kakvog su bezboznika pripustili blizu svetinja... Ma nema veze, oni uvece okade crkvu i kao da djavo nije ni bio, jeftinije nego da stave neki detetktor na ulaz (neki bezicni EKG iz kojeg se vidi da li imas Isusa u srcu).@fotoDa, i sam sam iznenadjen koliko je kvadratni format doprineo lepoti ove serije (mislim da je serija nesto najbolje sto sam do sada uradio, a bakcem se sa fotografijom skoro ceo zivot). Cak se i Hasselblad odrekao kvadratnog formata, mada jos uvek prave najbolje kamere na svetu - H3DII-50 sa neverovatnih 50 Mpixela (i jos neverovatnijom cenom od $40.000). Ostrinu koju ovaj sensor postize prevazilazi kvalitet 6x6 filma.Za Indija jedan jeftini, stari, dobri Hassie.
Zmitjkoe Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Vrlo lepo ta tvoja makina radi u low light situaciji.Evo jos jedne:f/4.5 1/40s ISO 800Prinudjen da maximalno otvorim blendu, slikano iz ruke (!)... sve u svemu nije lose. Sledeci put vucem i stativ.
Zmitjkoe Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 I poslednja slika iz katolicke crkve Sv. Nikole u Amsterdamu. Interesantno je da se u okviru ove crkve do skora nalazila i srpska crkva.
Recommended Posts