Caligula Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 (edited) @Nasumica: ovo mi lici na Grzu kod Paracina i stari grad Petrus na istom potezu?Inace, svidja mi se potok, a ove ostale mogle su da budu mastovitije kadrirane :) (citaj: manje simetricne) Edited July 9, 2008 by CowBoy
Zmitjkoe Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Reading a Book (Serija: Summer In the City - This is Fucking Photography)
Zmitjkoe Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Bike Race (Serija: Summer In the City - This is Fucking Photography)
Zmitjkoe Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Reading Newspaper (Serija: Summer In the City - This is Fucking Photography)
Zmitjkoe Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Woman And Her Dog (Serija: Summer In the City - This is Fucking Photography)
Zmitjkoe Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Resting in the Shade (Serija: Summer In the City - This is Fucking Photography)
nasumica Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 @Nasumica: ovo mi lici na Grzu kod Paracina i stari grad Petrus na istom potezu?Inace, svidja mi se potok, a ove ostale mogle su da budu mastovitije kadrirane :) (citaj: manje simetricne)u pitanju je sokograd iznad sokobanje....sticajem okolnosti, prvi put sam se popela na same rusevine, obicno bih pokunjeno cekala na klupici u podnozju. <_< <_< hvala, a ja se jos nervirala zato sto mi nisu dovoljno simetricne :P ...sta cu, volem... pokusacu da to promenim ubuduce..
Caligula Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 u pitanju je sokograd iznad sokobanje....sticajem okolnosti, prvi put sam se popela na same rusevine, obicno bih pokunjeno cekala na klupici u podnozju. <_< <_< hvala, a ja se jos nervirala zato sto mi nisu dovoljno simetricne :P ...sta cu, volem... pokusacu da to promenim ubuduce.. zbunio sam se, ja mislio Petrus.Lokacija nije losa, problem su samo ostre senke. Zato sam pomenuo da ne bi bilo lose da si trazila interesantnije uglove.
jms_uk Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 (Serija: Summer In the City - This is Fucking Photography)dolazim u NL uskoro na nedelju dana i ocekujem summer :D - dosta mi je ove kise i najvisih dnevnih temperatura od 18C u julu
Zmitjkoe Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 (edited) Pa sad... Holandija nije bas zemlja gde mozes (sa sigurnoscu) da ocekujes summer. Mi ovde gledamo englesku prognozu da bismo znali kako ce vreme biti sutra . Nadam se da ces imati srecu i potrefiti period lepog vremena. Ako hoces bas bas summer, idi u Beograd. Edited July 9, 2008 by Zmitjkoe
jms_uk Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Pa sad... Holandija nije bas zemlja gde mozes (sa sigurnoscu) da ocekujes summer.Ma znam, nego malo zavidim gledajuci ove tvoje fotke :)da ne bude da trolam [samo]
Recommended Posts