July 9, 200816 yr @Nasumica: ovo mi lici na Grzu kod Paracina i stari grad Petrus na istom potezu?Inace, svidja mi se potok, a ove ostale mogle su da budu mastovitije kadrirane :) (citaj: manje simetricne) Edited July 9, 200816 yr by CowBoy
July 9, 200816 yr @Nasumica: ovo mi lici na Grzu kod Paracina i stari grad Petrus na istom potezu?Inace, svidja mi se potok, a ove ostale mogle su da budu mastovitije kadrirane :) (citaj: manje simetricne)u pitanju je sokograd iznad sokobanje....sticajem okolnosti, prvi put sam se popela na same rusevine, obicno bih pokunjeno cekala na klupici u podnozju. <_< <_< hvala, a ja se jos nervirala zato sto mi nisu dovoljno simetricne :P ...sta cu, volem... pokusacu da to promenim ubuduce..
July 9, 200816 yr u pitanju je sokograd iznad sokobanje....sticajem okolnosti, prvi put sam se popela na same rusevine, obicno bih pokunjeno cekala na klupici u podnozju. <_< <_< hvala, a ja se jos nervirala zato sto mi nisu dovoljno simetricne :P ...sta cu, volem... pokusacu da to promenim ubuduce.. zbunio sam se, ja mislio Petrus.Lokacija nije losa, problem su samo ostre senke. Zato sam pomenuo da ne bi bilo lose da si trazila interesantnije uglove.
July 9, 200816 yr (Serija: Summer In the City - This is Fucking Photography)dolazim u NL uskoro na nedelju dana i ocekujem summer :D - dosta mi je ove kise i najvisih dnevnih temperatura od 18C u julu
July 9, 200816 yr Pa sad... Holandija nije bas zemlja gde mozes (sa sigurnoscu) da ocekujes summer. Mi ovde gledamo englesku prognozu da bismo znali kako ce vreme biti sutra . Nadam se da ces imati srecu i potrefiti period lepog vremena. Ako hoces bas bas summer, idi u Beograd. Edited July 9, 200816 yr by Zmitjkoe
July 10, 200816 yr Pa sad... Holandija nije bas zemlja gde mozes (sa sigurnoscu) da ocekujes summer.Ma znam, nego malo zavidim gledajuci ove tvoje fotke :)da ne bude da trolam [samo]