kud u maglu Simoviću Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 za arenu kako tako moze da se nadje strim, dok je tu sk neumoljiv a zar taj monopolizam nije pitanje za neku ngo koja se bavi zastitom potrosaca. msm mene licno zabole za rat izmedju sk i arene, samo kao potrosac zelim mogucnost da gledam oba sportska kanala bez da moram da placam dva kablovska distributea?
Jimmy Kowalski Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 (edited) Ma to je pitanje za RATEL. Arene recimo prenose domaci fudbal, regionalnu kosarku, dakle moraju da budu ponudjene svim operatorima u zemlji po istoj ceni. RATEL naravno nista nece preduzeti, jer svakako nece kazniti Telekom. edit: RATEL, REM, kako se vec sada zove regulatorno telo.. Edited February 2, 2016 by Jimmy Kowalski
Apollo Creed Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Jbt, što ne javljate da je ovo počelo... "Ženska TV" je prvi domaći kablovski lifestyle kanal koji svojim sadržajima pokriva najširi spektar tipično ženskih, ali i ne samo ženskih interesovanja. Naš program je koncipiran tako da kroz dnevne ,studijske talk-show emisije čiji su autori i voditelji poznata i priznata tv lica - Snežana Dakić, Boško Jakovljević i Nina Radulović Lečić, postavlja pitanja i nudi odgovore na sve što interesuje najširu populaciju - od muško-ženskih emotivnih i porodičnih odnosa, do zdravlja, mode, posla, edukacije, showbiznisa i stila. Tu su i kratke forme koje nude atraktivne i inovativne tv storije o ljubavi, zabavi, kulturi... Mozaik upotpunjavaju licencni naslovi, hit serije i filmovi i dokumentarne emisije. http://www.zenska.tv/index.php/emisije
Sokrat Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 za arenu kako tako moze da se nadje strim, dok je tu sk neumoljiv Ima strimova za SK 1-3 na torrent-tv.ru, samo ti treba acestream
Voba Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 (edited) Imate CS za oko 5e mesečno, i arene i sk, nisam probao tako da ne znam kako radi.... Koga zanima neka kucka na gugl. Doduše SKovi su sa HR komentatorom. Edited February 2, 2016 by Voba
renne Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 (edited) SK nema na CS Edit: ima na maxu, ali nije isti Sk kao Sr Edited February 2, 2016 by renne
Voba Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 (edited) Cini mi se da se SK1 HR razlikuje od SK1 SRB, a da SK2 i SK3 imaju isti program samo sa različitim komentatorima, ispravite me ako grešim. Moj kabl operator kraducka skoro ceo MAX TV i Polaris i pušta ga u mrežu, za 800 din mesečno ima sve... :0.6: Na većini kanala su hrvatski titlovi, bugarski komentator na Eurosportu, neki kanali i nemaju titl i slika često trza, skoro neprimetno ali ipak postoje smetnje. Edited February 2, 2016 by Voba
April Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Nema više Arena ni na Orion aplikaciji Na Orion IPTV ima AS1
renne Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 Izgleda su hrvatske arene izgubile svoju ligu u fudbalu (NHL) Prvi put od osnivanja.
Jozef K. Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 Pa da li ostaje za nas? Navikao sam da odgledam ponekad Rijeku, Dinamo i Hajduk.
Recommended Posts