Jump to content

Kablovska TV

Featured Replies

Nisam ni sumnjao, ali hajde rekoh da provjerim sa pametnim ljudima  :lolol:

Mada, i dalje mislim da je ovo posljedica nečijeg brainfarta ili neki lapse, sa istim kanalom na dva mjesta, vjerovatno im ostalo od posljenjeg pretumbavanja kad su ubacili lokalne televizije 

Da ti nije jedan Cinemania a drugi  CinemaniaHD .Nijedan HD nema "unazad"...

Ma jok, ovaj što nema "unazad", na 216 nije ni blizu HD (niti se vika tako), totalno ista slika kao i ovaj na 242

Pazi stvarno. Definitivno su oba sd. HD kanali pocinju na keca a mislim da ni nema hd cinemanije

Definitvno: NFL na SK!

Obećavaju "sve sto bude na satelitu bice na SK" uz "najboljeg komentatora NFL-a na ovim prostorima..." :Jova:

U realnosti-ne vidim kako ce i ovo da gurnu na neki od "vidljivih" SK kanala... :mellow:

:isuse:  :isuse:  :isuse:

Još samo da vidimo šta je to "sve što je na satelitu"...ali ok valjda će ga uglaviti na "vidljive" iskreno teško da bih samo zbog NFL uzeo pay paket ako ga nemam do sada

poslato sa WC šolje by BVK

U lepe vesti

Još samo da vidimo šta je to "sve što je na satelitu"...ali ok valjda će ga uglaviti na "vidljive" iskreno teško da bih samo zbog NFL uzeo pay paket ako ga nemam do sada

poslato sa WC šolje by BVK

Ono što ide za evropu

Uglaviće noćne utakmice. Večernje malo teže

Sta imamo nedeljom uvece? Spansku ligu. Valjda mogu da nadju jedan vidljivi kanal koji je slobodan od 19.00 do jutra... -_- :stojebabimilo:

Edited by Nesh

Španski fudbal, ABA, NBA i NFL,  4 premium stvari, a 3 vidljiva kanala. Nešto će da visi

Zaboravio sam potpuno na kosarku... :isuse:

Bojim se da ce u toj kombinaciji ipak visiti NFL.. :(

NFL je do decembra, playoff u januaru ce jbg prenositi bez sumnje, NBA krece u novembru i SK ionako tamo negde do allstara i ne gura sa previse prenosa posto stekaju kvotu za zavrsnicu sezone (mada taj nedeljni termin od 21:30 za Evropu jeste malo problematican).

Spanska liga je ponajveci problem. Plus tenis, mada i tu sezona polako jenjava na jesen.

U svakom slucaju sjajna vest, samo da ne becim oci vise po laptopu.

Španci su prebačeni na dvojku, tako da ostaje trojka slobodna