James Marshall Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Plus NBA i La Ligu? Nisu još produžili ugovore?
renne Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Ako dodje i taj 1% ima li sanse da prenosi budu na prva tri kanala ili previse pitam? Ako bude biće na "vidljivim"
Nesh Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Nije valjda da postoji ozbiljna mogucnost da spanske lige ne bude na SK? :(
Apollo Creed Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 (edited) Jebo Španiju, javi za NFL!! "Uključili smo se u pravom trenutku..."-ko ce dočakati onog loodaka ponovo u akciji... Edited August 6, 2015 by Apollo Creed
James Marshall Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Ako Jurišević bude prenosio valja se opet otvoriti za Game Pass
Apollo Creed Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Ako Jurišević bude prenosio valja se opet otvoriti za Game Pass -1. Jer "nije važno kako utakmice počne..."
James Marshall Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Biće tu fantastičnih poteza, kao ni u jednoj sezoni do sada... Stvarno se radujete što ćete da slušate tu logorejičnu neznalicu? Baš ste mazohisti
Nesh Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Samo nek oni otkupe prava i prenose jedno 4 utakmice svakog kola i ja sam spreman da slusam i Jurisevica.
radisa Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Samo nek oni otkupe prava i prenose jedno 4 utakmice svakog kola i ja sam spreman da gledam na mute, a ne da se jebavam sa strimovima da slusam i Jurisevica.
Recommended Posts