zoki Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Dobro je da znam.. A jel bi mogao da te zamolim da nama neukima objasniš kako da je napravimo?
stoka Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 (edited) Moraš naći digitalni risiver koji ima rf modulator u sebi, onda povežeš antenskim kablom risiver i tv (muško-ženski konektori) , pa onda na 36. kanalu ćeš imati sliku sa risivera. Dalje prebacuješ kanale daljincem od risivera. Matori, hvala na odgovoru, samo još par pojašnjenja, Ako risiver, pored antenskog ulaza (ANT-IN) ima i antenski izlaz (ANT-OUT) da li to automatski znači da ima RF modulator (ANT-OUT), ili to nema veze jedno sa drugim? Drugo, kako nalazim 36. kanal na televizoru, pomoću daljinskog od televizora? Da li treba prethodno da prebacim na AV mod? Pretpostavljam da ću prepoznati kanal ako se na njemu umesto snega pojavi interfejs risivera, ili se varam? Edited January 17, 2015 by stoka
renne Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Da, ako ima ant out to je to. Skeniraš kanale, kao da tražiš sa antene. Ili ako si nekada davno gledao Sos kanal na tom tv-u tu je 36. kanal. Ne treba da prebacuješ ništa
kud u maglu Simoviću Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 nego renne jel tačan trač da je nova.rs od nedavno preko direct medie ušla(ulazi) u sbb tj. kkr?
renne Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Ej nemama pojma, može se proveriti u ponedeljak. Mada nije betačno da su ih održavali u životu
kud u maglu Simoviću Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 navodno od marta kreću sa programom(live)
radisa Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 E da, pitao sam za IKOM i SBB... Kupili bi oni, ali imaju problem sa antimonopolskom komisijom, navodno... Isto važi i za PTT KDS...
nbg4ever Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Pa sto je onda koji k PTT gasio Arene, ako njih nije preuzeo SBB? Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
renne Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Pa da, to je i meni palo na pamet zašto ih ne kupuju
renne Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Pa sto je onda koji k PTT gasio Arene, ako njih nije preuzeo SBB? Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Kako je krenulo, svi će dugase arene
renne Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Dobro je da znam.. A jel bi mogao da te zamolim da nama neukima objasniš kako da je napravimo? Pet modela risivera se trenutno vrti, koji je tvoj? Kaon? Cisco?
nbg4ever Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 I to bas kad je poceo NFL plej of Dobro, mozda smo izgubili Arene, ali bar zato necemo dobiti Sportklubove :D Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Recommended Posts