Yesterday at 15:381 day Sa Bench foruma:Yettel za mesec dva najkasnije prelazi na novu platformu koja je zapravo rebrandirani Eon. Dakle eon iskustvo u yettel ruhu za par meseci. Ovo je insajderski info.
Yesterday at 15:511 day Meni je i bilo logicno da ce Yettel preci na Eon, nego da ce postojece SBB korisnike kojih je mnogo vise prebacivati na svoju platformu koja je inferiornija u odnosu na Eon. Ok, nece se zvati Eon, ali ce u sustini biti to..
Yesterday at 15:561 day 2 hours ago, Jimmy Kowalski said:To sa povecanjem cene tokom trajanja ugovorne obaveze je ogroman bezobrazluk i krsenje prava korisnika. Ali logicno je da ne mogu svi kanali biti u osnovnoj ponudi, kada imas vise paketa.Ostaje da vidimo kako ce ici ta preraspodela, koliko osnovnih AS kanala, a koliko dodatnih sto se naplacuju, odnosno dostupni ovima na skupljim paketima. Moja pretpostavka da ce minimum 3 AS kanala uvek biti u osnovnom paketu sa prenosima svih takmicenja koje pokrivaju. Siguran sam da ce prenosi Zvezde u LS ili Zvezde/Partizana u Evroligi biti uvek na njima, mecevi Novaka dok jos malo bude igrao, domaci fudbal (ako to uopste neko gleda), ABA, NBA, trke F1 i Moto GP. A ostali mecevi LS, Evrolige, nacionalnih sampionata ce rasporedjivati kako im se cefne, tu nema garancije da ce najatraktivnije duele stavljati na free AS kanale..Pitanje je ko će da doplaćuje za dodatne Arene. Tako su i SK prebacili u osnovnu ponudu da bi ga naplatili svima. Edited yesterday at 15:571 day by msv
Yesterday at 16:151 day Prošle godine sam potpisao za SBB na 3600 din i 8 mjeseci po 1 dinar. Sad je stigao prvi puni račun za EON light i iznosi 4.000.Trčim iz sve snage da im plaćam više ako je ikako moguće. Nikakve lige i doplate me ne interesuju, ako mi ne ostave auto-moto i Šolakovu propagandu ubadam antenu na krov i ćao.
Yesterday at 16:201 day 4 hours ago, vememah said:Sramno je što na sajtu srpskog regulatora nema ni reči o odobrenjima za ovo.https://kzk.gov.rs/odluke/tipovi/koncentracijeKZK ne kači sve odluke i kasni mesecima sa objavom onih za koje to radi.Mene više zanima kad je ovde podneta prijava koncentracije, jer je po onome što znam od insajd informacija to moglo da se uradi otprilike u vreme kada su se pojavile vesti u medijima, a onda je brzina kojom je postupak rešen apsolutni svetski rekord za ovakve koncentracije. Edited yesterday at 16:211 day by napadaj
Yesterday at 16:221 day To posebno. Direktor Telekoma Lučić je unapred najavljivao kad će sve biti gotovo. Edited yesterday at 16:231 day by vememah
Yesterday at 17:111 day Gde moze sad od ponoci da se gleda N1 i NovaNisam pratio, zvao sam Sbb i kazu da ne znaju nista do sutra, cenim da Telekom gasi na Totalu Edited yesterday at 17:121 day by villiem
23 hours ago23 hr Na svim SK kanalima osim prvog ažuriran EPG, uredno stoji program za naredne dane kao da se ništa ne dešava.Očito rešili da jebe lud zbunjenog do poslednjeg momenta.
23 hours ago23 hr Po pisanju korisnika na RTV forumu ugašeni su United Media kanali na OTT striming platformi za inostranstvo Net TV plus u 18.15. Prethodno su dodati Telekomovi kanali.
23 hours ago23 hr SK koristi priliku da odradi jos jedan prenos pre 3.4. i konacnog prelaska na Arenu ili ce biti i nadalje? Edited 23 hours ago23 hr by Milosh76
23 hours ago23 hr JLZ S obzirom da je integracija kanala najavljena za sutra (tj. noćas), moguće da je Arena (Mts) izašla Yettelu u susret i omogućila da SK prenosi još današnji meč da ne ostanu ljudi uskraćeni za prenos. Gledao sam sad na Novoj S javljanje novinara SK iz Kaunasa i najavio je samo kad se igra utakmica sutra, ne i da će biti na SK. Edited 23 hours ago23 hr by ducca
22 hours ago22 hr 45 minutes ago, Halvard said:Na svim SK kanalima osim prvog ažuriran EPG, uredno stoji program za naredne dane kao da se ništa ne dešava.Očito rešili da jebe lud zbunjenog do poslednjeg momenta.SK nastavlja sa radom u Hrvatskoj, dakle ne gasi se. Zato postoji EPG.