Yesterday at 05:381 day 56 minutes ago, Arkadija said:Upravo listam kanale, nema Arena, sli imam SK, svi su na broju.Viško i Govedarica, sinoć emisija, ne znaju ni oni tačno dokle će ići, još danas sigurno a posle.. Ima negde na 11.minutu
Yesterday at 08:451 day Sport Klub na svom EPG ima program do sutra ujutru u 6, a onda "no information", dakle verovatno je to fajront. Tako je makar bilo kad sam sinoć gledao.
Yesterday at 12:291 day Најспремније промјене дочекују у Херцег-босанској жупанији:https://www.hteronet.ba/upoznajte-nas/novi-arena-sk-kanali-u-ponudi-hometv-a-n6218
Yesterday at 12:321 day Kakav je ovo hibridni koncept? Daj bože da nešto slično ne sačeka i SBB korisnike
Yesterday at 12:421 day Hm, ja ovo tumačim tako da ono što ne absorbuju postojeći Arenini kanali ide na taj "Arena SK". To zapravo i ne bi bilo loše.
22 hours ago22 hr Trenutno na SK 5 ide najava za Virtus - Armani koji se igra 03.Apr i emituje na SK 3, najava za Bundes multirprenos u subotu. EPG je na SK 5 skroz popunjen.Verovatno se niko nije trudio izbrise unapred uneto.
22 hours ago22 hr @Halvard Saznaćemo sutra, ali ako škart ostave na tih par kvazi kanala to bi bilo ozbiljno sranje za one korisnike koji ostanu na tome (pretpostavka Eon korisnici dok se ne završi integracija sa Yettelom) Edited 22 hours ago22 hr by ducca
21 hours ago21 hr 15 minutes ago, Tinman said:Trenutno na SK 5 ide najava za Virtus - Armani koji se igra 03.Apr i emituje na SK 3, najava za Bundes multirprenos u subotu. EPG je na SK 5 skroz popunjen.Verovatno se niko nije trudio izbrise unapred uneto.I na sajtu uredno stoji program za kanale 5-10 u predstojećim danima, za ostale je već od sutra prazno.Može da ispadne da su zapravo to ti novi "Arena SK" kanali Ne znam, meni od starta zvuči previše dobro da bi bilo istinito da mi sad možemo da gledamo aaaaa sveeeeeee, dok MTS i dalje nema kompletnu ponudu (N1 i Nova). Bojim se da ne ispadne kao što @ducca kaže.Ajde, videćemo sutra, ali ovakav nedostatak komunikacije je baš sramotan. Edited 21 hours ago21 hr by Halvard
21 hours ago21 hr Na Bench forumu neki lik tvrdi da Arene sutra dolaze u SBB i da se uskoro pokreću još 2 Arene Premium (4 i 5) Arena Tenis.
20 hours ago20 hr 1 hour ago, Tinman said:Trenutno na SK 5 ide najava za Virtus - Armani koji se igra 03.Apr i emituje na SK 3, najava za Bundes multirprenos u subotu. EPG je na SK 5 skroz popunjen.Verovatno se niko nije trudio izbrise unapred uneto.Zato što se SK2 i veći emituju i u HR, a tamo se ne gase.SK kanali se gase u Srbiji, a ceo SK brend nastavlja da postoji kroz kanale van Srbije i veb portal.
16 hours ago16 hr On 31. 3. 2025. at 18:01, steins said:Ima li iko ideju šta će da se desi sa npr Euroligom?Odnosno gde ćemo mi sa sbba da je pratimo od sutra?Eto još 8 sati neizvesnosti pa će se sve znati, sutra u sredu u 06:00(postoji mala mogućnost da noćas ne reše sve, pa da produže za još jedan ili 2 dana)Šta znamo:- SK se gasi kao tv, a sadržaji prelaze na Arene, koje će biti dostupne na Totalu i SBB-u. - Deo kupoprodajnog ugovora SBB i Yettel je prenos kanal United Media, među kojima su n1 i Nova, ali im se smeši neka dalja pozicija.- EON platforma ostaje kao, da kažem, frontend još najmanje 2 godineŠta ne znamo: - da li će na bivšem Total TV ostati n1, Nova S, Cinemanija, IDJ, Grand i ostali kanali UM.- da li će korisnicima bivšeg Totala ostati i EON nalozi za web i mobilne.- šta će biti sa NetTV plus (EON za dijasporu, koga je kupio MTS)?On 31. 3. 2025. at 18:03, juan said:Na TV-u, samo sa drugim komentatorima. Vi sa SBB-a ste sad vi sa Yettela, a Yettel u ponudi ima Arene koje prenose Evroligu.U suštini i za sada ne. Yettel jeste kupio SBB, ali ostaje brend SBB i ostaje posebna firma, za sada. Programska ponuda će verovatno biti ako ne potpuno ista, vrlo slična. Tehnički će to biti dva potpuno različita sistema, bar na neko vreme. On 31. 3. 2025. at 18:18, ducca said:Za SK i Arenu i nekako kad su prava prenosa u pitanju, više-manje je jasno da je sutra primopredaja, ali N1 i Nova S su i dalje nepoznanica - od kada ce tacno da budu deo Yettel ponude kanala, ostaju li samo na Eon platformi (ex SBB korisnici)… ništa.Deo kupoprodajnog ugovora je prenos kanal United Media, među kojima su n1 i Nova. Mada im se sigurno sprema neko mnogo lošije mesto na 300+Molim ljude da ne brzaju sa raskidanjem korisničkih ugovora, iako verovatno imaju sada na to pravo.Sačekajte malo, pa vidite. Ko ima usluge obe mreže (i MTS i SBB) logično je da jednu odjavi, ali polako. Imate zakonski rok od 30 dana od dana promene.
15 hours ago15 hr Sta je sa Formulom 1, da li ce i gde biti prenosa, zna li se? Ne znam da li cu do ovog vikenda da stignem da uplatim F1TV jer me internet kartica nesto zeza, ali radije cu gledati preko F1TV nego Arene u svakom slucaju.
14 hours ago14 hr 17 minutes ago, Sludge Factory said:Sta je sa Formulom 1, da li ce i gde biti prenosa, zna li se? Ne znam da li cu do ovog vikenda da stignem da uplatim F1TV jer me internet kartica nesto zeza, ali radije cu gledati preko F1TV nego Arene u svakom slucaju.prema https://www.telegraf.rs/sport/kosarka/4083009-vazna-vest-za-sbb-korisnike-evo-koje-sve-sportske-kanale-dobijaju-posle-gasenja-sport-kluba"dok će ljubitelji Formule 1 pratiti Trku za Veliku nagradu Japana ove nedelje od 7 sti ujutru na Areni Sport 2 Premium."Dakle, u nedelju 7 stiEto, imaju insajderske informacije, a ne umeju da uključe spell checker Edited 14 hours ago14 hr by dvb-t manijak