Jump to content

Kablovska TV

Featured Replies

24 minutes ago, autsajder said:

pola uživanja propada bez Ercega, Živkovića i ovog novog dečka.

Čekaj... Nemoj reci da Srki i Pavle neće ubuduće voditi F1? ohmy

oni mi tu deluju najsumljiviji da bi lagano prešli, samo da nastave da rade. jel se Erceg opraštao juče?

Edited by levi

pa danas je onaj retos što komentariše grobarski basket uživo, ne znam ime, rekao da prelaze trojica, od toga jedan solo i dvojica u paru. to bi moglo biti to.

@Max Morlock @levi

Jeste, Erceg se juče oprostio na kraju prenosa moto trke, nekoliko minuta je trajalo, ali je bilo dostojanstveno.

Negdje sam pročitao da će ubuduće pratiti i komentarisati prenose preko svog YouTube kanala (watch along ili kako se to zove), ali to mi zvuči kao štap-kanap.

44 minutes ago, Eleniko said:

pa danas je onaj retos što komentariše grobarski basket uživo, ne znam ime, rekao da prelaze trojica, od toga jedan solo i dvojica u paru. to bi moglo biti to.

Gde je to rekao? Čudo da pričaju o takvim stvarima pošto je tamo na snazi neka omerta čini se.

Inače vidim da i sutra ima nekog programa na SK, ali ne i u sredu. Završavaju sa onim Kida Show, biće gosti Višković i Plavšić, možda još neko.

U svakom slučaju tužan kraj jedne epohe, bili su pioniri ekskluzivnog sportskog sadržaja, šteta da se završi sa ovakvom brutalnom kapitulacijom fur Ista sudbina faktički kao ESPN Europe cry

Arena objavila TV program do petka, koliko vidim od SK sadržaja zasad uzimaju Evroligu i holandski, portugalski i turski fudbal.

Tenisa nema, znam da su rekli da će otvoriti kanal samo za tenis, ali ako ostane samo na tom jednom kanalu, biće to ogroman korak unazad u odnosu na ovo što smo imali na SK, bukvalno kao pre 15 godina sa Eurosportom.

Na ovim numerički poslednjim Arenama i dalje po ceo dan reprize domaćeg rukometa i odbojke i slične poslastice.

Sve u svemu, klanje vola za kilo mesa, očito im je cilj bio da se dokopaju Evrolige po svaku cenu, tj. po cenu od (naših) 627 ili koliko već miliona.

ako N1 i nova S ostaju da postoje kakvi jesu, to znaci da nece imati prodju na prodrzavnim kabl. operaterima. ne verujem u yettel zvaku da ce uskoro N1 i nova S moci da se vide kod njih.

zar im se tu ne bi isplatilo, kad svi vec prelaze na yettel zbog sporta, optike i nize cene, probaju da zadrze infrastrukturu i da ponude samo ova 2 info kanala za neku normalnu cifru tipa 1000 din

mislim, pisem napamet, ne razumem se u zice i kablove i ako se to vise ne koristi da li to moze neko takav da uzurpira.

1 hour ago, levi said:

oni mi tu deluju najsumljiviji da bi lagano prešli, samo da nastave da rade. jel se Erceg opraštao juče?

Ma gde najsumnjiviji, juče su vodili MotoGP i u prenosu Srki kaže kako timovi moraju da paze na pritisak u gumama kad ih pumpaju, važno je pumpati

Oni su naši, mislim da je baš mala šansa da ih Arena uzme, a ako ih i uzme to će biti jer nisu našli nikog drugog polupismenog da komentariše trke.

Srdjan i Viško su npr. obojeni i aktivni sa podrškom i na mreži i u prenosima, ali recimo Pavle F1 i ne baš, on mi deluje kao neko ko bi mogao da predje i nastavi da prenosi formulu na Areni (kad smo kod te teme).

ovo sam pominjao, sad mi opet iskočilo.

Ko je ovaj čovek

Na SK kanalima idu najave za EL za tekuću nedelju... Zvezda-Efes i ostalo... U čemu je fora ako se gase?

nije legla kinta šolaku na račun..... i tako

N1
No image preview

Kraj Sport kluba posle skoro dve decenije: Plavšiću klica...

Od 1. aprila ljubitelji sporta neće više biti u prilici da prate prenose, između ostalog, košarkaške Evrolige, Vimboldona ili Bundes lige na Sport klub kanalima, a samim tim i da slušaju sada već č...

Upravo listam kanale, nema Arena, sli imam SK, svi su na broju.