Jump to content

Kablovska TV

Featured Replies

Novu Max emituje Pink kao deo dogovora oko prelaska Grandovih emisija

Edited by Voba

Pretpostavljam da je suviše ambiciozno očekivati da Arena ima nekakav smisleni plan kako da integriše novodobijeni sadržaj i podeli ga sa korisnicima?

Сва ова заврзлама је срамотна јер се уопште не води рачуна о корисницима услуга. Нико жив ни са Телеком ни са УМ стране се није потрудио да обавијести своје кориснике који их плаћају шта да очекују од сутра, барем у Босни. Само круже полуинформације по форумима и инстаграм профилима.

Na SK provlače komentatori u prenosima da se opraštaju i slično, ali niko stvar nije nazvao pravim imenom nigde do sad. Jeste to poraz SK nažalost, ali treba da ispoštuju ljude, koliko gledalaca ne prati forume/mreže/naslove i pojma nema šta se dešava.

Ima li iko ideju šta će da se desi sa npr Euroligom?

Odnosno gde ćemo mi sa sbba da je pratimo od sutra?

Niko nema ni najmanju ideju.

Ja tipujem na Arena Sport kanalima..

1 minute ago, steins said:

Ima li iko ideju šta će da se desi sa npr Euroligom?

Odnosno gde ćemo mi sa sbba da je pratimo od sutra?

Na TV-u, samo sa drugim komentatorima. Vi sa SBB-a ste sad vi sa Yettela, a Yettel u ponudi ima Arene koje prenose Evroligu.

1 minute ago, Jimmy Kowalski said:

Niko nema ni najmanju ideju.

Ja tipujem na Arena Sport kanalima..

Ima u rasporedu Areninog programa da je tamo. Osim ako nisi ironičan pošto se ovo priča već mesecima...

Kakva neozbiljnost od strane svih da se niko ne oglašava sa zvaničnim obaveštenjem.

Za SK i Arenu i nekako kad su prava prenosa u pitanju, više-manje je jasno da je sutra primopredaja, ali N1 i Nova S su i dalje nepoznanica - od kada ce tacno da budu deo Yettel ponude kanala, ostaju li samo na Eon platformi (ex SBB korisnici)… ništa.

15 minutes ago, fusion_ said:

Kakva neozbiljnost od strane svih da se niko ne oglašava sa zvaničnim obaveštenjem.

Gledaj to sa vedrije strane: Potpuni trijumf građanskog novinarstva. Nijedna institucija ništa nije zvanično objavila, ali svi se znamo, jer znamo nekog ko zna nekog.

Sve i da F1 i MotoGP ubuduće gledamo na Areni, pola uživanja propada bez Ercega, Živkovića i ovog novog dečka.

Radije bih gledao bez komentatora nego s nekim ko će da nabada imena vozača i čita infos sa Vikipedije. Ko god uzme taj vrući krompir će se opeče.

SBB će od sutra imati Arene.

13 minutes ago, garmonbozia said:

SBB će od sutra imati Arene.

haha možda odjebem jetel na kraju

mada neću 1650 je 1650 a 4000 je 4000

ko im jebe mater ukratko

a i prijao mi je anđelin glas

Ma nemoj, svakako je Yettel optika i u narednom periodu SBB će svakako postati Yettel. Više nema nikakve dizerfikacije provajdera, tako da biraj najjeftiniji.