Monday at 10:351 day Novu Max emituje Pink kao deo dogovora oko prelaska Grandovih emisija Edited Monday at 10:361 day by Voba
Monday at 10:381 day Pretpostavljam da je suviše ambiciozno očekivati da Arena ima nekakav smisleni plan kako da integriše novodobijeni sadržaj i podeli ga sa korisnicima?
Monday at 11:421 day Сва ова заврзлама је срамотна јер се уопште не води рачуна о корисницима услуга. Нико жив ни са Телеком ни са УМ стране се није потрудио да обавијести своје кориснике који их плаћају шта да очекују од сутра, барем у Босни. Само круже полуинформације по форумима и инстаграм профилима.
Monday at 12:491 day Na SK provlače komentatori u prenosima da se opraštaju i slično, ali niko stvar nije nazvao pravim imenom nigde do sad. Jeste to poraz SK nažalost, ali treba da ispoštuju ljude, koliko gledalaca ne prati forume/mreže/naslove i pojma nema šta se dešava.
Monday at 16:011 day Ima li iko ideju šta će da se desi sa npr Euroligom? Odnosno gde ćemo mi sa sbba da je pratimo od sutra?
Monday at 16:031 day 1 minute ago, steins said:Ima li iko ideju šta će da se desi sa npr Euroligom?Odnosno gde ćemo mi sa sbba da je pratimo od sutra?Na TV-u, samo sa drugim komentatorima. Vi sa SBB-a ste sad vi sa Yettela, a Yettel u ponudi ima Arene koje prenose Evroligu.
Monday at 16:041 day 1 minute ago, Jimmy Kowalski said:Niko nema ni najmanju ideju.Ja tipujem na Arena Sport kanalima..Ima u rasporedu Areninog programa da je tamo. Osim ako nisi ironičan pošto se ovo priča već mesecima...
Monday at 16:081 day Kakva neozbiljnost od strane svih da se niko ne oglašava sa zvaničnim obaveštenjem.
Monday at 16:181 day Za SK i Arenu i nekako kad su prava prenosa u pitanju, više-manje je jasno da je sutra primopredaja, ali N1 i Nova S su i dalje nepoznanica - od kada ce tacno da budu deo Yettel ponude kanala, ostaju li samo na Eon platformi (ex SBB korisnici)… ništa.
Monday at 16:251 day 15 minutes ago, fusion_ said:Kakva neozbiljnost od strane svih da se niko ne oglašava sa zvaničnim obaveštenjem.Gledaj to sa vedrije strane: Potpuni trijumf građanskog novinarstva. Nijedna institucija ništa nije zvanično objavila, ali svi se znamo, jer znamo nekog ko zna nekog.
Monday at 19:331 day Sve i da F1 i MotoGP ubuduće gledamo na Areni, pola uživanja propada bez Ercega, Živkovića i ovog novog dečka. Radije bih gledao bez komentatora nego s nekim ko će da nabada imena vozača i čita infos sa Vikipedije. Ko god uzme taj vrući krompir će se opeče.
Monday at 19:541 day 13 minutes ago, garmonbozia said:SBB će od sutra imati Arene.haha možda odjebem jetel na krajumada neću 1650 je 1650 a 4000 je 4000ko im jebe mater ukratkoa i prijao mi je anđelin glas
Monday at 19:591 day Ma nemoj, svakako je Yettel optika i u narednom periodu SBB će svakako postati Yettel. Više nema nikakve dizerfikacije provajdera, tako da biraj najjeftiniji.