Thursday at 18:193 days Ja sam na sbb-u do aprila sledeće godine, tako da ću do tada da se strpim. Posle ću da vidim šta ću.
Thursday at 18:263 days 41 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Da, toliko je i meni ostalo. Tesko ce to ici. Pisao sam na temi o SBB cenama, ja sam se zalio sto su mi povecali cenu pretplate iako to predstavlja krsenje uslova ugovorne obaveze sa njihove strane, oni odbili da smanje cenu, a na zahtev za raskidom uo se prave ludi, tako da sam zarobljen. Samo ponavljaju genericki odgovor da imaju pravo da dizu cenu i da su na vreme najavili (iako nemaju pravo za one koji su pod uo, niti su tu objavu uradili kako zakon nalaze).Ovo sa SK kanalima ce verovatno da se vade da su isti sadrzaji presli na AS kanale, tako da iz ugla korisnika sve ostaje isto.Probaću sutra da ne budem lenj i svrnem do nekog od njihovih lokala da pitam za zdravlje, pa javljam
Thursday at 18:313 days 4 minutes ago, ducca said:Probaću sutra da ne budem lenj i svrnem do nekog od njihovih lokala da pitam za zdravlje, pa javljam
Thursday at 20:223 days BTW dvojica od one zrojice koji su prešli na AS lad su uzeli NFL imaju podkas o košarci na Infinity light YT kanalu. Moguće da i oni "ulete" da komentarišu...
Thursday at 21:073 days Nije isključeno, Vanja i Mihajlo mislim da su već prenosili košarku sad kad nema NFL, tu su Radojević, Caković, Edin, Kole, Ivan kolega forumski je i dalje tamo, tako da imaju kapaciteta za EL. Jedno max dva pojačanja će biti, ako i toliko.
Thursday at 21:353 days 3 hours ago, ducca said:Probaću sutra da ne budem lenj i svrnem do nekog od njihovih lokala da pitam za zdravlje, pa javljamRazgovarao sam sa likom koji radi terensku prodaju na SBB. Lik mi priča priču kako je sva ova prodaja dobra za korisnike bla, bla,...Kažem mu da me ne farba, a on kao, neee brate, ja stvarno tako mislim.Nisam hteo da mu rušim sneška. Ovo je dobro samo za ljubitelje sporta, jer će sezonu ili dve imati sve sadržaje za koje su do sada morali da plaćaju dve kablovske. A tako imaju (imamo...) mnogi.Nesrećnici sa Total TV (oko 120k korisnika) prelaze na MTS i verovatno ostaju bez n1 i Nova S. Možda ipak ne, ali sigurno da gase te i ostale programe United grupe.O platformi NetTV Plus, koja je zapravo EON za dijasporu, koji takođe ide u zarobljeništvo kod MTS se još manje zna.Kao i da li će EON nalozi sa Total TV-a i dalje biti aktivni, i ako budu do kad, jer je izvesno da EON platforma neće preživeti kod MTS-a.Yettel je valjda potpisao na dve godine, sa mogućnostima za produženje. Edited Thursday at 21:363 days by dvb-t manijak
Friday at 08:342 days 10 hours ago, dvb-t manijak said:Yettel je valjda potpisao na dve godine, sa mogućnostima za produženje.Jel se ovo odnosi na N1 i Novu S?
Friday at 23:442 days On 27. 3. 2025. at 13:05, Arkadija said:Šta je na tim kanalima, fudbal Beogradska zona, badmington i dresura pasa?BIH i HR liga, ABA 1 (slabije ekipe) i ABA 2, domaći rukomet, basket 3x3, neke reprize i slično. Ja sam mislio da će SK bar tekuću sezonu izgurati. Nemam predstavu kako će Arena raditi sve ove prenose, pa oni vikendom na ovih (valjda) 14 kanala ne uspevaju uspešno da rasporede.
Saturday at 12:241 day Nisam ispratio do kraja - šta se dešava sa pravima za ostale fudbalske lige do kraja tekuće sezone Švabe, Holandezi, Portugal...
Saturday at 12:291 day On 27.3.2025. at 14:06, sasha said:Ko možda hoće na yettel, do kraja meseca im ponuda za 1600 dinara tv plus net 500/250, ulazi i MAX, dobija se 2 android boxa za gledanje tv-a i može plus na 5 uređaja da se gleda (mobilni, tablet, komp).Sredio preko njihovog agenta čiji sam kontakt dobio na benchu.uzeh i ja to juče, zvala me anđela koja na svom biznis profilu ima zanimljivu slikuSBB gasim jer nisam pod ugovorom. žao mi je ali jedna era je gotova.kako se sad gleda netflix preko tog yettel TV boxa, jel i to u paketu ili mora nešto dodatno?