Thursday at 12:343 days Sad mi bio lik iz SBB-a, moli da postave pojačalo kod mene na garažu...Elem, kaže da su dobili interni meil u kom piše da će biti SVE arene u paketu... 2 puta sma ga pitao, baš zbog ove rasprave, rekao je da je pisalo sve... Pošto kupio, po to i prodajem...
Thursday at 13:063 days Ko možda hoće na yettel, do kraja meseca im ponuda za 1600 dinara tv plus net 500/250, ulazi i MAX, dobija se 2 android boxa za gledanje tv-a i može plus na 5 uređaja da se gleda (mobilni, tablet, komp).Sredio preko njihovog agenta čiji sam kontakt dobio na benchu.
Thursday at 13:263 days 49 minutes ago, radisa said:Sad mi bio lik iz SBB-a, moli da postave pojačalo kod mene na garažu...Elem, kaže da su dobili interni meil u kom piše da će biti SVE arene u paketu... 2 puta sma ga pitao, baš zbog ove rasprave, rekao je da je pisalo sve...Pošto kupio, po to i prodajem...Ja zaista i verujem da će tako biti, tj. da će biti dostupne sve postojece Arene. Ono što mi je strepnja jeste da sada ili kroz X nedelja/meseci ne naprave nove kanale (a svakako će morati nečeg novog da bude jer sad imaju sve sportove ikad), pa da na njih ne prebace ono najpopularnije i onda to dodatno naplate. Ne vidim zašto bi Telekom inače spucao onolike pare u mrtvi SK.
Thursday at 13:313 days Ali bi to onda vazilo za sve Yettel korisnike. I bilo bi krsenje ugovora koji imaju sa Yettelom..
Thursday at 13:343 days 6 minutes ago, Halvard said:Ja zaista i verujem da će tako biti, tj. da će biti dostupne sve postojece Arene. Ono što mi je strepnja jeste da sada ili kroz X nedelja/meseci ne naprave nove kanale (a svakako će morati nečeg novog da bude jer sad imaju sve sportove ikad), pa da na njih ne prebace ono najpopularnije i onda to dodatno naplate. Ne vidim zašto bi Telekom inače spucao onolike pare u mrtvi SK.Biznis deo priče nije briga na koju se obaziru. Videti pod Premier liga.Ovo je čista politika.
Thursday at 13:413 days 34 minutes ago, sasha said:Ko možda hoće na yettelVaži i za SBB izbeglice?Pošalji podatke agenta u PP.
Thursday at 13:533 days Na rtvforumu čovek koji je obično dobro upućen napisao da arena pokreće još 2 premium kanala i plus jedan za tenis.Prvi prenos eurolige Fener-Barsa u sredu, Srđan Radojević prenosi Žalgiris-Partizan.I neki komentatori sa SK prelaze na arene Edited Thursday at 13:563 days by sasha
Thursday at 14:313 days Nemam nalog na Bench-u, niti broj agenta, ali sam im poslao upit preko Yettel app, pozvali me i dali 24x1650 za L paket (po ceni M)Ta akcija je do kraja Marta.
Thursday at 14:363 days Isto. Ostavio podatke preko sajta, zvali me i potpisao ugovor sa tom ponudom - 24x1650 za L paket (po ceni M) Edited Thursday at 14:373 days by Далибор
Thursday at 16:023 days A šta će biti sa Cinestar kalaima? Činjenica je da vrte iste filmove, ali su svetlosnim godinama bolja ponuda od pinkovih filmskih kanala, gde još uvek puštaju filmove da vhs trake.
Thursday at 17:153 days Telekom Srbija (MTS) je u ponedeljak bez ikakve najave iz svoje ponude izbacio i strane kanale Animal Planet, Travel Channel i Food Network. Edited Thursday at 17:173 days by vememah
Thursday at 17:263 days 3 hours ago, sasha said:Na rtvforumu čovek koji je obično dobro upućen napisao da arena pokreće još 2 premium kanala i plus jedan za tenis.Prvi prenos eurolige Fener-Barsa u sredu, Srđan Radojević prenosi Žalgiris-Partizan.I neki komentatori sa SK prelaze na areneNe bi me iznenadilo da povuku Plavšića, nije ništa sinoć komentarisao na skandiranje (što nije ne znam koliko čudo, ali ima ih i koji nemaju dlake na jeziku kao Viško), minimalno ćutanje i vozi. Pomislio sam da je bezecovan. Iako nije komentator ne bi me iznenadilo da uzmu i Milutina za neki studio pre Zvezdinih utakmica.Što se Yettel ponude tiče, ja uzeo u februaru taj paket L za 1650 din, manje više svi bitno kanali, HBO, Max i Sky Showtime aplikacije, za te pare mislim da nema bolje ponude. Plus što će to uskoro biti jedina opcija za N1 i Novu S. Ko je u mogućnosti nek iskoristi jer je alternativa zlo Mts. Razmišljam sad kako da raskinem kevin aktuelni ugovor sa SBB-om potpisan pre par meseci za 2500 din mesečno i puno manje kanala, probaću da idem na gašenje SK kao osnove. Ako neko proba i uspe/ne uspe nek javi ovde izvodljivost ideje.
Thursday at 17:313 days Jel pod ugovornom obavezom keva? Edited Thursday at 17:323 days by Jimmy Kowalski
Thursday at 17:373 days Pa da, još godinu i po, raskid znači da mora isplatiti sve do kraja. Zato ću da probam da izmuljam nešto preko SK (ili ako daj bože još neki kanal zglajzne iz ponude)
Thursday at 17:443 days Da, toliko je i meni ostalo. Tesko ce to ici. Pisao sam na temi o SBB cenama, ja sam se zalio sto su mi povecali cenu pretplate iako to predstavlja krsenje uslova ugovorne obaveze sa njihove strane, oni odbili da smanje cenu, a na zahtev za raskidom uo se prave ludi, tako da sam zarobljen. Samo ponavljaju genericki odgovor da imaju pravo da dizu cenu i da su na vreme najavili (iako nemaju pravo za one koji su pod uo, niti su tu objavu uradili kako zakon nalaze). Ovo sa SK kanalima ce verovatno da se vade da su isti sadrzaji presli na AS kanale, tako da iz ugla korisnika sve ostaje isto.