Wednesday at 21:444 days 4,4% pretplatnika payTV-a je držao Yettel na kraju 2024, Telekom 55%, SBB 37,7%, svi ostali zajedno 2,9%. Edited Wednesday at 21:474 days by vememah
Wednesday at 21:464 days Pa ok, ali sada se udeo povecava jer spajaju SBB i Y, tako da nije beznacajno sa aspekta reach-a za N1…
Wednesday at 22:274 days Pa da, ali će verovatno da izlete iz Total TV i NetTVplus, koji sada prelaze kod Telekoma.
Wednesday at 22:524 days Tako je, ostaće približno na istom u Srbiji (Lučić je rekao da Telekom preuzima 118.000 Totalovih korisnika u SR i MK, što je za oko 10.000 više nego što Yettel ima u Srbiji) i neće više moći da se gledaju u dijaspori osim preko sajta.https://n1info.rs/n1-tv-live-stream/ Edited Wednesday at 22:534 days by vememah
Thursday at 05:323 days Da li iz SK planiraju da se obrate pretplatnicima nekim pismom, saopstenjem, ili ce da tihuju do 01.04,0 .i da se prave kao da se nista ne desava. Hoce li na bar yettel poslsti poruku , od prvog aprila mozete da ocekujete to i to, cena je tolika, racun saljemo na uobicsjen nacin.
Thursday at 06:203 days 46 minutes ago, Arkadija said:Da li iz SK planiraju da se obrate pretplatnicima nekim pismom, saopstenjem, ili ce da tihuju do 01.04,0 .i da se prave kao da se nista ne desava.Hoce li na bar yettel poslsti poruku , od prvog aprila mozete da ocekujete to i to, cena je tolika, racun saljemo na uobicsjen nacin.Zaposlenima tamo se niko usmeno nije obratio posle prodaje, tako da se ne nadaj ni pismu ni razglednici...
Thursday at 09:453 days Verovatno će pustiti Arene 9 i 10 SBB korisnicima (možda i 8 ), a za ostalo će se tražiti doplata. Sad kao monopolisti, mogu da rade šta hoće...
Thursday at 11:533 days Sada sigurno sledi neka reorganizacija Areninih kanala jer imaju besmisleno veliku količinu sportskog sadržaja.I dalje mislim da će SBB-ovim korisnicima biti ponuđen neki basic paket, a da će ono najpopularnije ići uz doplatu, ali ajde da vidimo.
Thursday at 11:543 days mene još yettel zove da mi nude kablovsku a ja ih odjebavam, bogo mili gde mi je mozak
Thursday at 12:053 days 2 hours ago, Michael Krueger said:Verovatno će pustiti Arene 9 i 10 SBB korisnicima (možda i 8 ), a za ostalo će se tražiti doplata. Sad kao monopolisti, mogu da rade šta hoće...Šta je na tim kanalima, fudbal Beogradska zona, badmington i dresura pasa?
Thursday at 12:093 days 1 minute ago, Arkadija said:Šta je na tim kanalima, fudbal Beogradska zona, badmington i dresura pasa?Verujem nešto slično, pošto nemam Arene. Nisam hteo da plaćam sekti ni dinar pa nisam ni razmišljao da uzmem MTS ili Yetel ranije... Verujem da će na neki način da zajebu nas SBB korisnike, tj. da nam debelo naplate ovo što su oni debelo pretplatili...
Thursday at 12:113 days 17 minutes ago, Halvard said:Sada sigurno sledi neka reorganizacija Areninih kanala jer imaju besmisleno veliku količinu sportskog sadržaja.I dalje mislim da će SBB-ovim korisnicima biti ponuđen neki basic paket, a da će ono najpopularnije ići uz doplatu, ali ajde da vidimo.Skoro sam siguran u to... Nema šanse da puste Premium Arene bez doplate... mada, snalazio sam se sve ove godine, snaći ću se i sad...
Thursday at 12:153 days Arena već postoji na Yettel kablovskoj, dokle god taj sporazum/ugovor važi SBBovci bi trebalo da imaju iste Arene, neće Yettel sad razjednačavati svoje i SBB korisnike.Kad to istekne može da se desi da dođe do povećanja cene ili neka doplata za Arenu, to je sad već između Yettela i MTSa, s tim što treba imati u vidu da Yettelu nije u interesu da ostane bez Arene.
Thursday at 12:153 days 19 minutes ago, Halvard said:Sada sigurno sledi neka reorganizacija Areninih kanala jer imaju besmisleno veliku količinu sportskog sadržaja.I dalje mislim da će SBB-ovim korisnicima biti ponuđen neki basic paket, a da će ono najpopularnije ići uz doplatu, ali ajde da vidimo.Ja mislim da ce Yettel i dosadasnji SBB korisnici imati istu ponudu kada se formalno zavrsi proces kupovine. A i pre kao sto vidimo..