Jump to content

Kablovska TV

Featured Replies

Kako je prvi objavio "Telegraf", što je u međuvremenu potvrđeno i Sportalu, korisnici SBB uskoro bi trebalo da dobiju i određene nove kanale Arena Sporta, dok će se Sport klub ugasiti. Sav sadržaj sa Sport kluba ubuduće će se emitovati na Areni, uključujući i Evroligu. Tako će ova nedelja biti poslednja na kojoj će Sport klub prenositi Evroligu, a već od naredne nedelje će to biti na Arena sport kanalima.

Mečevi koji će biti prenošeni na Sport klubu su Crvena zvezda - Virtus, koji je na programu u sredu od 20.00 u Areni, zatim gostovanje Partizana Bajernu iz Minhena u četvrtak od 20.30, a poslednji meč koji će biti prenošen u realizaciji Sport kluba je Crvena zvezda - Real Madrid.

Ko će ubuduće komentarisati utakmice Crvene zvezde i Partizana u Evroligi, odlučiće uredništvo Arena sporta

Informerovac na x slavodobitno najavljuje da će im televizija od sledeće nedelje biti u ponudi SBBa.

SBB samo formalno postoji, to je sad Yettel program.

Sad je pitanje da li ce N1 i Nova da idu na MTS i koliko ce dugo Yettelu biti dozvoljeno da ih distribuiraju.

Da ne bude ucena ili produzenje Arena ili Nova/N1 u ponudi.

I bas me zanima da li ce SBB korisnici dobiti AS premium ili obicne AS kanale gde nema, recimo prenosa EL ili LS.

Edited by Milosh76

4 minutes ago, Milosh76 said:

SBB samo formalno postoji, to je sad Yettel program.

Sad je pitanje da li ce N1 i Nova da idu na MTS i koliko ce dugo Yettelu biti dozvoljeno da ih distribuiraju.

Da ne bude ucena ili produzenje Arena ili Nova/N1 u ponudi.

I bas me zanima da li ce SBB korisnici dobiti AS premium ili obicne AS kanale gde nema, recimo prenosa EL ili LS.

Yettelu je cilj kupovine SBB-a da zadrzi njihove postojece korisnike. Dakle to znaci da ce oni imati istu ponudu.

39 minutes ago, Klonfer said:

Informerovac na x slavodobitno najavljuje da će im televizija od sledeće nedelje biti u ponudi SBBa.

2 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Yettelu je cilj kupovine SBB-a da zadrzi njihove postojece korisnike. Dakle to znaci da ce oni imati istu ponudu.

Da preuzme, ne zadrzi. A kad ih preuzme, moze da radi sta hoce, pa i da ukine N1 i Novu. Na srecu, to neko vreme nece biti moguce, zbog stavki u ugovoru.

N1 i Novoj ce pre glave doci kombinacija neisplativosti i turbo sposobnog menadzmenta nego fizicko uukidanje signala.

TV je skupa igracka, a jos kada se njome igraju ljudi kalibra postojeceg UM tima, tragedija je zagarantovana...

Na zalost!

Sto se Arene tice, digao sam ruke od Kodija i sporta, tj ne pratim strane sportske pakete ali cini mi se da je kolicina contenta koji im je sad pod sapom retko zabelezena - ako ne smisle kako da razmnozavaju Edina i Koleta i to velikom brzinom mozda cemo konacno imati prenose sa originalnim zvukom.

Pomisao na slušanje Edina i Koleta kad bude igrala Zvezda u EL mi izaziva mučninu. Partizan će najverovatnije prenositi Radojević koji je i bio na SK i generalno prenosi Partizan u ABA.

Bilo bi lepo videti N1 ili Novu i na Telekomu makar... Ali pusti snovi.

7 hours ago, vememah said:

Telekom bez najave ukida distribuciju lokalnih kanala koji se usude da iole objektivno izveste o protestima, ukinut prvo niški Belle Amie, a sad kažu i obrenovački MAG.

Sa RTV foruma:

Belle Amie prenosio Vučićev miting u Nišu pre par dana :D

26 minutes ago, ducca said:

Pomisao na slušanje Edina i Koleta kad bude igrala Zvezda u EL mi izaziva mučninu. Partizan će najverovatnije prenositi Radojević koji je i bio na SK i generalno prenosi Partizan u ABA.

Partizan bi mogao i Baster Kiton da prenosi....

D

Zbog prenosa vlasništva SBB-a sa United Group na Yettel i MTS počinju promene od 1.4.2024.

Prvo se, de fakto, gasi Sport Klub Srbija i svi prenosi prelaze na Arena Sport.

Koji će kanali Arene biti dostupni na EON i SBB još se ne zna.

Total TV i NetTVplus prelaze kod MTS i o tome ima najmanje detalja, ali se špekuliše da bi mogli da isključe n1 i Nova S.

Yettel je, po ugovoru, dužan da ih ostavi na EON još neko vreme, ali na primer, može da ih skloni sa brojeva 0 i 1.

N1 i Nova S nastavljaju i posle 01.04. samo na SBB (Eon) ili ih ubacuje i Yettel?

Edited by ducca

Mislim da će da ih ubace na Yettel. Taman mogu lojalisti da se hvale kako su eto proširili broj operatora na kojima je vide N1 i Nova, a Yettel ustvari i nema neki značajan broj korisnika kada se uporedi sa operatorima koji pripadaju Telekomovom taboru.