March 26Mar 26 Kako je prvi objavio "Telegraf", što je u međuvremenu potvrđeno i Sportalu, korisnici SBB uskoro bi trebalo da dobiju i određene nove kanale Arena Sporta, dok će se Sport klub ugasiti. Sav sadržaj sa Sport kluba ubuduće će se emitovati na Areni, uključujući i Evroligu. Tako će ova nedelja biti poslednja na kojoj će Sport klub prenositi Evroligu, a već od naredne nedelje će to biti na Arena sport kanalima.Mečevi koji će biti prenošeni na Sport klubu su Crvena zvezda - Virtus, koji je na programu u sredu od 20.00 u Areni, zatim gostovanje Partizana Bajernu iz Minhena u četvrtak od 20.30, a poslednji meč koji će biti prenošen u realizaciji Sport kluba je Crvena zvezda - Real Madrid.Ko će ubuduće komentarisati utakmice Crvene zvezde i Partizana u Evroligi, odlučiće uredništvo Arena sporta
March 26Mar 26 Informerovac na x slavodobitno najavljuje da će im televizija od sledeće nedelje biti u ponudi SBBa.
March 26Mar 26 SBB samo formalno postoji, to je sad Yettel program.Sad je pitanje da li ce N1 i Nova da idu na MTS i koliko ce dugo Yettelu biti dozvoljeno da ih distribuiraju.Da ne bude ucena ili produzenje Arena ili Nova/N1 u ponudi.I bas me zanima da li ce SBB korisnici dobiti AS premium ili obicne AS kanale gde nema, recimo prenosa EL ili LS. Edited March 26Mar 26 by Milosh76
March 26Mar 26 4 minutes ago, Milosh76 said:SBB samo formalno postoji, to je sad Yettel program.Sad je pitanje da li ce N1 i Nova da idu na MTS i koliko ce dugo Yettelu biti dozvoljeno da ih distribuiraju.Da ne bude ucena ili produzenje Arena ili Nova/N1 u ponudi.I bas me zanima da li ce SBB korisnici dobiti AS premium ili obicne AS kanale gde nema, recimo prenosa EL ili LS.Yettelu je cilj kupovine SBB-a da zadrzi njihove postojece korisnike. Dakle to znaci da ce oni imati istu ponudu.
March 26Mar 26 39 minutes ago, Klonfer said:Informerovac na x slavodobitno najavljuje da će im televizija od sledeće nedelje biti u ponudi SBBa.
March 26Mar 26 2 hours ago, Jimmy Kowalski said:Yettelu je cilj kupovine SBB-a da zadrzi njihove postojece korisnike. Dakle to znaci da ce oni imati istu ponudu.Da preuzme, ne zadrzi. A kad ih preuzme, moze da radi sta hoce, pa i da ukine N1 i Novu. Na srecu, to neko vreme nece biti moguce, zbog stavki u ugovoru.
March 26Mar 26 N1 i Novoj ce pre glave doci kombinacija neisplativosti i turbo sposobnog menadzmenta nego fizicko uukidanje signala. TV je skupa igracka, a jos kada se njome igraju ljudi kalibra postojeceg UM tima, tragedija je zagarantovana... Na zalost! Sto se Arene tice, digao sam ruke od Kodija i sporta, tj ne pratim strane sportske pakete ali cini mi se da je kolicina contenta koji im je sad pod sapom retko zabelezena - ako ne smisle kako da razmnozavaju Edina i Koleta i to velikom brzinom mozda cemo konacno imati prenose sa originalnim zvukom.
March 26Mar 26 Pomisao na slušanje Edina i Koleta kad bude igrala Zvezda u EL mi izaziva mučninu. Partizan će najverovatnije prenositi Radojević koji je i bio na SK i generalno prenosi Partizan u ABA.
March 26Mar 26 7 hours ago, vememah said:Telekom bez najave ukida distribuciju lokalnih kanala koji se usude da iole objektivno izveste o protestima, ukinut prvo niški Belle Amie, a sad kažu i obrenovački MAG.Sa RTV foruma:Belle Amie prenosio Vučićev miting u Nišu pre par dana :D
March 26Mar 26 26 minutes ago, ducca said:Pomisao na slušanje Edina i Koleta kad bude igrala Zvezda u EL mi izaziva mučninu. Partizan će najverovatnije prenositi Radojević koji je i bio na SK i generalno prenosi Partizan u ABA.Partizan bi mogao i Baster Kiton da prenosi....
March 26Mar 26 Zbog prenosa vlasništva SBB-a sa United Group na Yettel i MTS počinju promene od 1.4.2024.Prvo se, de fakto, gasi Sport Klub Srbija i svi prenosi prelaze na Arena Sport. Koji će kanali Arene biti dostupni na EON i SBB još se ne zna.Total TV i NetTVplus prelaze kod MTS i o tome ima najmanje detalja, ali se špekuliše da bi mogli da isključe n1 i Nova S.Yettel je, po ugovoru, dužan da ih ostavi na EON još neko vreme, ali na primer, može da ih skloni sa brojeva 0 i 1.
March 26Mar 26 N1 i Nova S nastavljaju i posle 01.04. samo na SBB (Eon) ili ih ubacuje i Yettel? Edited March 26Mar 26 by ducca
March 26Mar 26 Mislim da će da ih ubace na Yettel. Taman mogu lojalisti da se hvale kako su eto proširili broj operatora na kojima je vide N1 i Nova, a Yettel ustvari i nema neki značajan broj korisnika kada se uporedi sa operatorima koji pripadaju Telekomovom taboru.