James Marshall Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Možda će biti drugi krug tendera, sa sniženim cijenama
gone fishing Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 svi se mi nadamo da će sk uspeti da preotme lš i omogući polovini srbije da gleda ono što danas može 7%
katamaran Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 (edited) Nista od SBB NG cestitke? edit: izgleda da nisu ispalili ali meni za sada zakljucan HBO Edited December 15, 2014 by katamaran
Jozef K. Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Valjda je sve otvoreno, osim hbo i cinemax.
katamaran Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Neki kazu cak i HBO. Ako ostane ovako meni dali samo Pink paket za novaka.
katamaran Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 (edited) Neko je ovo okacio na rtvforum Ne kazu da je HBO izuzet. Na fejsu par ljudi kaze da im je otkljucan i HBO. Vidim da su ubacili nekih 7 filmova kao poklon a ako se dobro secam prosle godine su otkljucali sve. Edited December 15, 2014 by katamaran
Singer Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 kako ću da se načestitam nove godine beogridu ako je uveo isti princip #samokažem
Singer Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 kum moj ima SBB i malo malo njima sve za DŽ a plaća samo osnovni paket #kojelud
katamaran Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 (edited) Nikad nisu otkučavali HBO Prosle godine definitivno nisu http://forum.sbb.rs/viewtopic.php?f=108&t=22356 Za onu tamo godinu moguce da sam ga jos placao. Koliko vidim isto su samo ubacili par filmova kao poklon. Ono otkljucavanje video kluba je izgleda bilo van ovih NG akcija Malo me tripuje sto sam jedno vreme gledao HBO OD dok mi je ovaj tv bio u drugoj sobi. Kad god komsija (nikad nisam saznao ko) gleda stream ja ga hvatam na tv-u kum moj ima SBB i malo malo njima sve za DŽ a plaća samo osnovni paket #kojelud Nisu bas tako laki da daju dzabe. Obicno daju samo 15.12 - 15.01 Edited December 15, 2014 by katamaran
gone fishing Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 hbo naravno nije otključan kanali su otključani samo za novu godinu, ove godine je bio izuzetak pa su nas častili i u maju jer su zbog dana žalosti blokirali gomilu kanala što je izazvalo veliki revolt kod korisnika
salerokada Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Jel može to da se pronađe na DVB-T televizoru koji nema SBB-ov digitalni risiver? Pre neki dan se zeznuh da resetujem sve programe nadajući se da ću naći ove digitalne koje su pustili free od septembra. Ništa nisam našao, ali sam sjebao raspored i nazive kanala.
salerokada Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Mislio sam i napisao DVB-T. A u stvari je trebalo da mislim i napišem DVB-C.
Recommended Posts