SNARC Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Arkadija said: ja sa mojim nalogom, mogu na poslu ( tako smo gledali olimpijske igre npr.) da gledam sve sem N1 i Nove. Skines neki VPN, ako si na desktop varijanti, moze besplatno da se skine Bright VPN, odaberes Srbiju u ponudi zemalja..gledas lepo sve kanale u bilo kojoj mrezi. Ali vazi samo za desktop varijantu..bright jos uvek ne radi varijantu za mobilne telefone i tablete.
vememah Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 minutes ago, Arkadija said: ja sa mojim nalogom, mogu na poslu ( tako smo gledali olimpijske igre npr.) da gledam sve sem N1 i Nove. Pa to, SBB je hteo da ti izvadi lovu iz džepa i natera te da uzmeš dodatnu pretplatu za strimovanje van mreže i zato su zacrnjivali te kanale.
vememah Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Izjava generalnog direktora Telekoma Srbija Vladimira Lučića iz saopštenja te firme: Quote Od sada će naši pretplatnici moći da gledaju i uživaju u kanalima kako Arene Sport tako i Sport kluba. https://telekomsrbija.com/sr/telekom-srbija-grupa-postigla-sporazum-o-kupovini-nettv-plus-dth-u-srbiji-i-severnoj-makedoniji-i-licenci-za-prava-na-sport-klub-za-zapadni-balkan-od-junajted-grupe/
ducca Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nije mi jasno sta ce biti sa postojecim korisnicima SBB kablovske, da li ce ih Yettel fakticki inkorporirati u svoju mrezu ili ce SBB nastaviti da sljaka kao poseban operater koji zapravo nece imati nista od eksluzivnih kanala, ili im mozda u tom scenariju omoguce sve kanale na koje Yettel ima prava? 2 1
vememah Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Naravno da su Emiraćani i Česi kupili SBB da bi objedinili ponudu s Yettelom u svakom smislu, jedino što to može da poremeti je ako Telekom bude postavljao neke klipove u točkove po pitanju distribucije kanala u bivšoj SBB mreži. Edited 3 hours ago by vememah
radisa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, ducca said: Nije mi jasno sta ce biti sa postojecim korisnicima SBB kablovske, da li ce ih Yettel fakticki inkorporirati u svoju mrezu ili ce SBB nastaviti da sljaka kao poseban operater koji zapravo nece imati nista od eksluzivnih kanala, ili im mozda u tom scenariju omoguce sve kanale na koje Yettel ima prava? Najverovatnije će se SBB i Yetel spojiti u jednu firmu... Yetel ovim dobija i infrastrukturu SBB-a, ako sma dobro skontao... To im je važno... I ponudiće BOX, sad svim SBB korisnicima, verovatno je ideja da ko ima SBB će preći i na njihov telefon... 2
Nikodije Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 4 minutes ago, ducca said: Nije mi jasno sta ce biti sa postojecim korisnicima SBB kablovske, da li ce ih Yettel fakticki inkorporirati u svoju mrezu ili ce SBB nastaviti da sljaka kao poseban operater koji zapravo nece imati nista od eksluzivnih kanala, ili im mozda u tom scenariju omoguce sve kanale na koje Yettel ima prava? + kaže da će uređivačka politika ostati ista. Ajde da vidimo i to čudo Edited 3 hours ago by Nikodije
vememah Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Što se sudbine N1 i Nove S tiče, dobar indikator je to kada će biti uvrštene u ponudu Yettela. Realno za to ne moraju da čekaju odluku regulatora o prodaji. Edit: Veljković koga je Nikodije upravo preneo iznad tvrdi da će to biti uskoro: Quote Dok čekamo nacionalnu frekvenciju, vidimo se uskoro i na Yettel kablu. Edited 3 hours ago by vememah
radisa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Nikodije said: + kaže da će uređivačka politika ostati ista. Ajde da vidimo i to čudo Hoće, kao i NIN-ova... Dakle, za početak, Olja i Keseć, od septembra, ćao.... 5
Milošica Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kakvo je rešenje za nas koji smo u januaru potpisali ugovor sa SBB da nam ostanu N1, Nova i SK kanali?
Nikodije Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, radisa said: Hoće, kao i NIN-ova... Dakle, za početak, Olja i Keseć, od septembra, ćao.... Možda pređu na Blic tv. Nisam baš siguran da im je u interesu da skroz sve uguše.
msv Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, radisa said: Hoće, kao i NIN-ova... Dakle, za početak, Olja i Keseć, od septembra, ćao.... Kesića nisu oterali ni sa nacionalne frekvencije, što bi sa kabla?
radisa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Nikodije said: Možda pređu na Blic tv. Nisam baš siguran da im je u interesu da skroz sve uguše. Pričaš kao da imaš posla sa normalnim ljudima.... 5
radisa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, msv said: Kesića nisu oterali ni sa nacionalne frekvencije, što bi sa kabla? Ali Olju jesu... A i sve se promenilo, od tad...
Milosh76 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 43 minutes ago, Ayatollah said: Protesti nisu uopšte uticali na ovu transakciju, jer je ovo (tj. izlazak United Grupe sa ne-EU tržišta) nešto što se planira odavno. Ja sam još 2022. godine bio deo komunikacije u kojoj je Etisalat iz UAE bio u preliminarnim razgovorima sa United Grupom oko kupovine SBB-a, ali cela priča tada nije otišla dalje od Memoranduma o razumevanju. Dodatno, ispod radara prolazi da se Telemach u Bosni i CG prodaje BH Telecomu, koji je u većinskom vlasništvu Federacije BiH, tako da ova cela transakcija nema mnogo veze sa dnevnom politikom, niti je planirana u skladu sa njom. Ako su oni potpisali ugovor juče, cela priča sa due diligence-om i inicijalni pregovori su krenuli barem u septembru prošle godine, ako ne i ranije, a cena je svakako određena u odnosu na EBITD-u, a ne u odnosu na proteste. Da imamo nezavisnu Komisiju za zaštitu konkurencije, bilo bi jako zanimljivo videti kako bi ona reagovala na monopolizaciju prenosa sportskih događaja u okviru Telekoma Srbija, ali sumanjam da će se išta desiti. Što se tiče N1 i Nove, oni su ovom transakcijom suštinski završena priča, barem u ovom obliku u kojem su sad. Informativni kanali su generalno najmanje isplativ vid novinarstva (tj. u principu su stalno u gubicima), i ako je ideja da oni plivaju na tržištu bez nekog sponzora koji će ih podržavati iz nekih neekonomskih interesa, od te priče nema ništa. Ili će morati da menjaju celokupnu koncepciju kanala, i da uvode razne zabavne i slične programe, ili da postanu novi B92. Očekujem da će PPF vrlo brzo (tj. kad isteknu razne zaštitne klauzule iz ugovora) početi da ih uslovljava na razne načina kako ih ne bi skinuo iz ponude, i to je onda samo pitanje vremena dokle će trajati. Hvala za informacije 1 2
Recommended Posts