Jump to content
IGNORED

Kablovska TV

melankolic

Recommended Posts

Posted

1 minute ago, mraki said:

Koliko kapiram to nije EON platforma koja sigurno ide sa operaterom, već EON nešto internešnal, odnosno net tv plus, biznis distribucije kanala za dijasporu.

Odnosno prava na N1 i Nova van SBB mreze?

Nego, niko ne spominje Danas i Nova novine?

Posted

Ne delim vaš pesimizam. Meni ovaj dil izgleda sasvim dobro, bolje nego što sam očekivao.

• -1 1
Posted

Doduše svi ovu dilovi trajaće koliko i Vučićeva vlast. Po njegovom padu, opet će se desiti rasparčavanje i podela kolača između velikih i zaslužnih.

• +1 1
Posted
1 minute ago, Arkadija said:

Šta je Eon? zašto je prodat telekomu?

Eon je platforma preko koje su distribuirali svoje kanale van kabla, preko neta koji čak i ne mora biti njihov (eon van mreže) na mobilne, tablete, računare, preko satelita je eon sat(bivši total tv) ima opcija gledanja unazad, video klub...

Telekomova je iris koja je mnogo lošije urađena tako da je mogu sada zameniti sa enom ako hoće ( sa naravno svojim kanalima).

Mada je poenta svega uništiti ove kanale i to će im, plašim se, uspeti vrlo brzo.

• +1 3
Posted

Dolazi potpuni mrak.

Jedina nada su online medij i društvene mreže 

• -1 1
Posted

N1 i Nova su sada na vetrometini i uopšte ne moraju biti zvučno ubijeni, dovoljno je da se na finjaka uguše vremenom, pre svega finansijski. Uostalom nisu ni B92 ugasili nego napravili od njega svog propagandnog miniona. 

• +1 3
Posted
57 minutes ago, sasha said:

Eon platformu će Junajted grupa zadržati, jer joj treba za tržišta EU na kojima nastavlja da posluje (SLO, HR, GR i BG). Dakle, perspektiva je da će Eon ostati nedostupan korisnicima u Srbiji, tj. da će kupci Yettel (SBB) i Telekom (NetTVplus i Total) Eon za korisnike zameniti svojim rešenjima.

• +1 1
  • Haha 1
  • Hvala 2
Posted
1 minute ago, Malvo said:

N1 i Nova su sada na vetrometini i uopšte ne moraju biti zvučno ubijeni, dovoljno je da se na finjaka uguše vremenom, pre svega finansijski. Uostalom nisu ni B92 ugasili nego napravili od njega svog propagandnog miniona. 

Tako je, ovo je cilj.

• +1 4
Posted (edited)

Nije Eon prodat, već firma koja ima Eon u nazivu, Telekom kupuje kompaniju koja je nazvana Eon TV International, a koja drži NetTV plus i nema veze s platformom. Platforma i dalje treba Junajted grupi za preostala tržišta s kojih ne izlazi.

Edited by vememah
  • +1 9
Posted
1 minute ago, Malvo said:

Mislim da će im to biti slađe nego da ih ugase.

Da av bude gost na oslobođenom n1

• +1 1
Posted
13 minutes ago, Arkadija said:

N1 ne može da se gleda preko mts interneta, nema šanse. Odakle ti to.

Ne može ako pozajmiš tuđi nalog nekoga ko ima SBB kablovsku. Ako kupiš uslugu Eon TV van mreže i staviš lovu u džepove Junajted grupe onda naravno može.

A može i ovde preko bilo čijeg interneta bilo gde u svetu:

https://n1info.rs/n1-tv-live-stream/

• Hvala 1
Posted
Just now, sasha said:

To od jutros imam u glavi, kako hulja dolazi na prvi monolog na "osobođenom" N1. :puke:

Posted
1 minute ago, vememah said:

Ne može ako pozajmiš tuđi nalog nekoga ko ima SBB kablovsku. Ako kupiš uslugu Eon TV van mreže i staviš lovu u džepove Junajted grupe onda naravno može.

A može i ovde preko bilo čijeg interneta bilo gde u svetu:

https://n1info.rs/n1-tv-live-stream/

ja sa mojim nalogom, mogu na poslu ( tako smo gledali olimpijske igre npr.) da gledam sve sem N1 i Nove.

Posted
3 minutes ago, Arkadija said:

To od jutros imam u glavi, kako hulja dolazi na prvi monolog na "osobođenom" N1. :puke:

Kao sto je dao intervju onom nesrecnom Misi Brkicu kad je gasio NIN.

• +1 1
Posted
3 minutes ago, sasha said:

Ljudi koji gledaju N1 nisu pali s Marsa i provaliće takve ideje vrlo brzo. Ne prolaze im ni svi ovi Euronewsi i ostala sranja, a već imaju inflaciju svojih TV kanala namenjenih ne-lojalistima koje niko živ ne gleda. 

• +1 4