February 12Feb 12 Yettel će sad morati da se distancira malo od Telekoma, imaće i sopstvenu infrastrukturu. Svakako će biti glavni konkurenti, i ova dva kanala su im trenutno jedna od najvećih predosti u odnosu na mts. Ne znam koliko bi puštanje njih niz vodu (ako je uopšte moguće) bio dobar poslovni potez. A opet, ako je neki širi interes u pitanju… Mislim da obe strane veruju u političke promene u dogledno vreme. Edited February 12Feb 12 by mraki
February 12Feb 12 Dovoljno je da Telekom napravi kanale SuperSport ili tako nesto gde ce emitovati recimo Evroligu i Ligu Sampiona/Evrope i da to ne da Yettelu i eto problema.
February 12Feb 12 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: šta znači prodaja eon-a? To ni meni nije jasno?
February 12Feb 12 Just now, Arkadija said: To ni meni nije jasno? Rekoh malopre, nema N1 van SBB (Yettel) mreze.
February 12Feb 12 Just now, Arkadija said: Šta je Eon? zašto je prodat telekomu? EON ti je IPTV aplikacija (TV preko interneta). Omogucava ti da na primer gledas N1 na internetu MTS-a ili A1.
February 12Feb 12 Popular Post Dakle, ako se nekako sada ne reši SNS, nećemo nikad, jer ćemo verovatno u dogledno vreme izgubiti jedini medij, koji je moglo gledalo pola SRbije... Dakle, ovo sad postaje bukvalno sad ili nikad...
February 12Feb 12 Mislim IPTV tehnologija nije nista nemoguce za napraviti. Bice zanimljivo ako EON ima ekskluzivna prava za N1 i Nova i onda MTS samo ne ponudi te kanale ili sam EON ljudima.
February 12Feb 12 Just now, Shan Jan said: EON ti je IPTV aplikacija (TV preko interneta). Omogucava ti da na primer gledas N1 na internetu MTS-a ili A1. N1 ne može da se gleda preko mts interneta, nema šanse. Odakle ti to.
February 12Feb 12 24 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: šta znači prodaja eon-a? Koliko kapiram to nije EON platforma, već EON nešto internešnal, odnosno net tv plus, biznis distribucije kanala za dijasporu. Edited February 12Feb 12 by mraki
February 12Feb 12 1 minute ago, Arkadija said: N1 ne može da se gleda preko mts interneta, nema šanse. Odakle ti to. Meni je EON radio preko MTS Interneta i imao sam N1. Doduše, to je bilo pre jedno dve godine, pre nego što sam počeo da koristim Euroleague TV app, pa ne znam da li se u međuvremenu promenilo.
February 12Feb 12 1 minute ago, Arkadija said: N1 ne može da se gleda preko mts interneta, nema šanse. Odakle ti to. može ako platiš EON van mreže... Ili ako se sa VPN-om nakačiš na neku mrežu koji SBB vidi kao svoju (ercimo Telemach u bosni)...
February 12Feb 12 2 minutes ago, radisa said: Dakle, ako se nekako sada ne reši SNS, nećemo nikad, jer ćemo verovatno u dogledno vreme izgubiti jedini medij, koji je moglo gledalo pola SRbije... Dakle, ovo sad postaje bukvalno sad ili nikad... Mislim da svi ovi protesti ne bi dogurali tu gde su sad da nije bilo live pracenja, izvestavanja, razgovora na temu.. Na svemu ostalom ne bismo ni culi da je neko gazio decu kolima..tukao ih, proterivao. Mamu mu jebem, trebalo je spaliti SNS u Novom Sadu pre dve nedelje, kad su napali onu devojku..do sada bi mozda vec sve bilo gotovo