Jump to content
IGNORED

Kablovska TV

melankolic

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Malvo said:

I onda se postavlja pitanje distribucije kanala N1 i Nova sa aktuelnom uređivačkom politikom. Verovatno se postavlja već sada.

Navodno da je u sklopu ugovora i nastavak distribucije kanala. Tako je saopšteno.

Posted
2 minutes ago, SNARC said:

Ako ne mogu u doglednom roku da ugase ili uguse N1..za sta su onda dali milijardu i po eura ? Za pretplatnike koji daju cca 400 eura godisnje po kuci i prava na EL ?

Ne pije vodu

Dali su pare za operatera. Država je sabotirala širenje SBB-a gde god je mogla, iz Yettela vrv veruju da to više neće biti slučaj. Kombinovaće usluge sa mobilnom telefonijom i to nije mala stvar.

Šolak zadržava medijski biznis i verovatno u svetlu političkih promena računa na nac. frekvenciju u skorije vreme.

Distribucija i finansiranje kanala od strane novog vlasnika operatera je sigurno definisano ugovorima.

Sad, da li će ih forsirsti kao do sad, pitanje je. Bojim se da je upitno i koliko će se para pumpati u sadržaje sad.

• +1 2
Posted
1 minute ago, mraki said:

Šolak zadržava medijski biznis i verovatno u svetlu političkih promena računa na nac. frekvenciju u skorije vreme.

Sada sigurno nece dobiti nacionalnu frekvenciju i da ima 200% ciste papire.

Inace na sajtu nove onemoguceni komentari na vest o prodaji, na sajtu N1 je moguce komentarisati.

• +1 1
Posted

Nema sanse da hulja da nacionalnu frekvenciju za N1/Nova. Morala bi cela drzava da stane (pravi generalni strajk plus neredi) da bi se tako nesto desilo.

• +1 3
Posted (edited)

Na sajtu N1 je omogućeno ostavljanje komentara, ali nisu objavili još ni jedan, a ja sam ostavila komentar još u 6,30

edit: upravosu izbacili jedan neutralan  :lol:

Edited by Arkadija
  • Haha 1
Posted

Pa nisam ni mislio da će odmah dobiti nac. frekvenciju, kamoli da će je ova vlast dati.

• +1 1
Posted

Ako Nova i N1 prezive do kraja godine, to ce biti uspeh. Za sada su mirni dok se ova prodaja ne ozvanici posle provera regulacionih tela i cega vec. Prenosi na SK ostaju do kraja sezone i to je to. Sta ce biti od juna to je pitanje.

• +1 5
Posted
25 minutes ago, bejzbolka said:

N1 i Nova nisu prodati, ostaju u okviru United grupe. Prodati su samo SBB kao operater i Sport klub je prodao svoja prava na prenose.

Ali ostaju na SBB-u, a SBB je prodat. Ispada da će PPF upravljati SBB mrežom, a UM kanalima N1 i Nova i da će sve biti isto kao i dosad, a ja u to ne verujem. Mislim da Yettel koristi Telekomovu mrežu, a ne verujem da će Telekom da dopusti da se kroz njegovu infrastrukturu distribuiraju ti kanali sa istom uređivačkom politikom kao dosad.

Ja koristim Yettel TV i njihov optički internet, pa bi mi ovo bilo odlično, ali sam sumnjičav.

• +1 2
Posted

Yetel prilično dobro sarađuje sa Telekomom, imaju arene, koriste njihovu optiku, a i sa obzirom ko im je vlasnik, teško da će to dobro ispasti.

Naravno, ko zna kakvi će biti uslovi i za novinare na n1 i nova sada, od plata pa dalje redom.

• +1 1
Posted

Kada se yettel letos reklamirao kod mene u zgradi, koliko se sećam,  koristi se postojeća mts infrastruktura u objektu.

• +1 1
Posted

Da, koriste mts-ovu optiku, mada će sada koliko sam shvatio koristiti i sbb-ovu infrastrukturu.

Telekom valjda uzima eon platformu i total tv.

Posted

Pa zar nece sada preci na SBB infrastrukturu za kablovsku i net, inace koja je poenta kupovine? To bi im omogucilo da budu nezavisni od MTS-a. 

Ja pak mislim da cemo gledati N1 i Novu na Yettelu dok se ne napravi neki dil iza vrata, neka ozbiljna kesovina ili ustupci od strane hulje da Yettel to ukine.

• +1 1
Posted

Dil će biti evo vama arene a vi od n1 i nova napravite neke tipa euronews kanale koje neće niko gledati.

• +1 3
Posted
2 minutes ago, sasha said:

Da, koriste mts-ovu optiku, mada će sada koliko sam shvatio koristiti i sbb-ovu infrastrukturu.

Telekom valjda uzima eon platformu i total tv.

Ovo mi tek nema smisla jer MTS ima svoj Iris. Ali moguce da je ideja da se time ukine mogucnost da se N1 i Nova gledaju van SBB mreze.

Posted

A pošto Telekom uzima EON i Total TV, to znači da u manjim mestima u kojima su to jedini načini da se gledaju SBB kanali ni to više neće postojati.

• +1 3