Jump to content
IGNORED

Kablovska TV

melankolic

Recommended Posts

Posted
30 minutes ago, Spirit said:

SK uzima Arena,

Kako si to zakljucio?

Posted
On 28. 1. 2025. at 7:05, Sammael said:

Dobio sam potvrdu da češka PPF grupa (suvlasnik Yettela) preuzima SBB.

Tacno ih vise nikada necu uzeti.Uzeli telefoniju sjebali,uzeli banku sjebali.

• +1 1
Posted

Prodaja UG/UM je prica koja je aktuelna bar poslednjih godinu dana i sve samo sto nije, menjaju se kupci mada su najprisutniji Arapi / PPF.

Dok se ne desi i obznani zvanicno necemo znati ni obim ni detalje tako da je sve ovo beskrajno nagadjanje i napucavanje broja postova...

Medjutim, ono sto je zanimljivo je to da se celokupno trziste u toku ove "prodaje" dramaticno promenilo - Telekom je realno na aparatima i pad zvalavog smrada nuzno znaci smrt ove kompanije u danasnjem obliku.

Sve u svemu, sacekao bih vrlo sa procenom da li ce Arena pojesti SK ili obrnuto, sta ce biti sa N1/Novom i slicno

• +1 1
Posted
17 hours ago, Spirit said:

Dakle, sada već znamo i detalje transkancije SBB->Yettel, tako da je to očito gotova stvar. SK uzima Arena, a UM (N1 i Nova) će se verovatno nekim ugovorom garantovati prisutnost u mreži bez mešanja u uređivačku politiku. 

Ovo za Arenu da uzima SK sam i ja juče čuo, ali mi nije najjasniji kocept, šta kao ti kanali su u prodaji odvojeno od SBB-a? Arena koja grca u dugovima od čega kupuje SK? 

Posted

jel su puštene obveznice pre par dana 1mlrd€?

pare nisu problem

• +1 1
Posted

Ako je ovo o prodaji SBB-a istina, pitanje svih pitanja je gde je tu Šolak, da li se povlači iz priče ili samo traži novog partnera…

Posted

SBB fondacija nastavlja da ponosno nosi Šolak ime:

SBB fondacija sa ponosom objavljuje otvaranje konkursa za sedmu generaciju stipendista u okviru programa „Stipendija prof. Njegoš B. Šolak“. Ovaj program namenjen je izuzetno nadarenim osnovcima i srednjoškolcima iz Srbije, koji svojim znanjem, radom i postignućima nadmašuju granice darovitosti.

Posted
3 hours ago, mraki said:

Ako je ovo o prodaji SBB-a istina, pitanje svih pitanja je gde je tu Šolak, da li se povlači iz priče ili samo traži novog partnera…

trazi novog partnera, ali im ne ide bas najbolje, posto je mandat bcp odavno istekao. 

prodaja aseta u srbiji i bosni je verovatno deo price o prodaji, posto se te zemlje ne uklapaju u ostatak grupe i rast koji treba prodati novom partneru.