Tinman Posted January 10 Posted January 10 2 hours ago, radisa said: Možda i jedni, jbt... Insajder ako bi poceo nesto da pokusava bi brzo bio eliminisan.
dvb-t manijak Posted January 10 Posted January 10 Ukratko, još jedna velika pobeda SNS. Hvala na pažnji i laku noć. Dosta smo živeli u bablu N1 i Nove. 3
Milosh76 Posted January 11 Posted January 11 17 hours ago, vememah said: Dodatna info koju je imam je da MTS dogovara kupovinu A1 SRB. Ne znam koliko je ozbiljna priča. Isti onaj MTS koji duguje boga oca, koji se zaduzuje za plate? Ima li sta pouzdanije od anonimnih likova sa foruma? 1
najneindustrijaliziraniji Posted January 11 Posted January 11 neuverljiva je priča, beširi i ivanović deluju kao da su se informacijama napojili sa istog kazana pa požurili da likuju na tviteru. da se nešto tako veliko desilo ne bi oni bili jedini glasnici. 3
Milosh76 Posted January 11 Posted January 11 I Vucicevi govnoidi bi se odavno sladili tim informacijama
villiem Posted January 11 Posted January 11 4 minutes ago, najneindustrijaliziraniji said: neuverljiva je priča, beširi i ivanović deluju kao da su se informacijama napojili sa istog kazana pa požurili da likuju na tviteru. da se nešto tako veliko desilo ne bi oni bili jedini glasnici. Tako nesto, ljudi koji rade na N1 i Novoj kao da nista ne znaju, sto nije bas realno 1
Milosh76 Posted January 11 Posted January 11 Cak ni govnoidi nisu previse sirili pricu .... "Grupe za pritisak su se unervozile jer su mislile da će nešto da urade, ali neće. Narod da se ne sekira, jer vidim da ne mogu to da gledaju, ne mogu da gledaju da im neko rastura tu državu", rekao je Vučić i nastavio: "Ovi su nervozni zato što im gazda prodaje biznis, jer je dužan. Pošto sad mora da vraća pare od svojih fudbalskih igrarija, sad će to da prodaje i sad će da proba nešto da uradi da preuzme vlast ovde. Govorim o tajkunu Šolaku."
Jimmy Kowalski Posted January 11 Posted January 11 Pa i da pisu, kao da bi im verovali. U svakom slucaju, valjda Arapi nece biti gori vlasnici od Orbana..
bejzbolka Posted January 11 Posted January 11 Ne trčite pred rudu, meni je Ivanović težak debil, pljuvao je svaku kuću iz koje je otišao. 1
vememah Posted January 11 Posted January 11 (edited) Rasparčavanje je potvrđeno. Quote BH Telecom, telekomunikacijski operater u Bosni i Hercegovini (BiH), trenutno je u postupku preuzimanja drugog telekom operatera - kompanije Telemach, potvrđeno je za Bloomberg Adriju. Preuzimanje se odnosi na poslovanje Telemacha u BiH, Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji. https://ba.bloombergadria.com/biznis/kompanije/72199/bh-telecom-u-postupku-preuzimanja-telemacha-u-bih-crnoj-gori-i-sjevernoj-makedoniji/news/ Edited January 11 by vememah
Fakundo Sava Posted January 11 Posted January 11 Odakle Bosancima pare ? Negde sam procitao da i oni idu na prodaju
jorma shparga Posted January 11 Posted January 11 Parce UG koje se prodaje Telekomu BiH je za ceo UG realno nebitan. Mozda moze da bude indikativno ali sa srspskim delom price ne mora da ima bilo kakve veze. 1
fusion_ Posted January 12 Posted January 12 On 11. 1. 2025. at 15:46, Fakundo Sava said: Odakle Bosancima pare ? Negde sam procitao da i oni idu na prodaju Odakle i našem telekomu. Iz budžeta.
Frank Pembleton Posted January 23 Posted January 23 Uskoro mi ističe kablovska i net kod Yettel-a. Zvao SBB... Oni su mi prekomplikovani za instalaciju sada tako da ostaje Yettel na kom sam već i MTS kao novi korisnik... Jel se meni čini ili su svi provajderi "podivljali" baš su digli cene? 1
Recommended Posts