Jimmy Kowalski Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 (edited) Jel zna neko nesto vise o ovom novom kanalu- AMC Srbija? Kakv im je program i sl... Mada,agilni Ikom ce ga uvrstiti u svoju ponudu verovatno nikada... <_< Serije (za pocetak Halt and Catch Fire i The Divide) i filmovi iz 70-ih, 80-ih i 90-ih (ko na MGM-u dosad) https://www.facebook.com/amctvrs Ikom nije imao dosad MGM, ali to ne znaci da nece uvesti ovaj kanal. Sve zavisi od para naravno.. Edited October 31, 2014 by Jimmy Kowalski
yolo Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 ne razumem sto se lepo ne rastale, bas sam sjeban sto imam SBB a nemam CL neka puste sve na svim kanalima i neka ne jedu govana
Frank Pembleton Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Imaćeš sledeće godine i lšNa sk?Areni ističe ugovor?
Frank Pembleton Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 SBB ozbiljno postaje faktički monopolista.Neće to na dobro... Poslato sa WC šolje by BVK
James Marshall Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Nema šanse da Arena ponudi više od SBB-a. U decembru se otvaraju ponude. Ošuriće ih SK kao i za Primeru. Još samo da im uzmu i NHL i NFL (mada su ti valjda na 5 godina) i ja sretan.
Tinman Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Ako im i to uzmu onda Arena nema razloga da emituje bilo sta.
Renegade Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Može arena da im se revanšira preuzimanjem Danaca, Švajcaraca, Austrijanaca... :D
gone fishing Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 ostaje im jsl, gledajmo domaće :P - vidi se da ima interesovanja po broju ljudi na potocima tekmi titovih blizanaca
Frank Pembleton Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Po mojim informacijama LŠ niko neće jedina svrha sbb da uzme da zakopa arenu. Poslato sa WC šolje by BVK
Frank Pembleton Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Po mojim informacijama LŠ niko neće jedina svrha sbb da uzme da zakopa arenu.A mogli bi ovo i na Kablovska TV topik Poslato sa WC šolje by BVK
Recommended Posts