Jump to content
IGNORED

Kablovska TV

melankolic

Recommended Posts

Posted

ali rts-ov hd ima smisla samo za direktne prenose. Za sve ostalo nema velike razlike

Posted

Nisam bio tu desetak dana i sad vidim da nema SK u HD paketu. Jel to nesto novo, posto vidim da na njihovom sajtu i dalje stoje SK 1,2 i 3 u okviru HDpaketa?

Послато са GT-P5110 користећи Тапаток 2

Posted

SBB D3? Kako misliš nema? Ostali hd kanali ti rade a SK ne?

Posted

SBB D3? Kako misliš nema? Ostali hd kanali ti rade a SK ne?

Pa da. Prosto ne posoje 130, 131, 132 i 133. Sve ostalo je normalno, a i SK mi radi normalno izvan HD paketa. Moracu sutra da ih pozovem da vidim o cemu se radi. Kasnim ovih 2-3 dana sa placanjem racuna za prosli mesec jer sam bio na putu, ali cenim da bi mi sve iskljucili da je to u pitanju.

Послато са GT-P5110 користећи Тапаток 2

Posted

Probaj da restartujes risiver. Ume da se zaglupi.

Posted

Probaj da restartujes risiver. Ume da se zaglupi.

Hvala. To je bilo to. Sve se vratilo u normalu. Čak mi se pojavilo i nekoliko novih HD kanala: Trace Sport Stars, Discovery Science, Shorts i N1.

Posted

Pa jel poceo sa emitovanjem taj N1? Kod mene ga nema.

Posted

Ima na D3, ide samo logo preko ekrana, na 202 je valjda (mislim da tu bese Nova). 

Posted

Hvala. To je bilo to. Sve se vratilo u normalu. Čak mi se pojavilo i nekoliko novih HD kanala: Trace Sport Stars, Discovery Science, Shorts i N1.

:)

• 2 weeks later...
Posted

Kakva je to najava o prodaji Targa? Ima li indicija ko ce ih preuzeti ili cekamo "iznenadjenje" u vidu SBB ilo Tekekoma?

Posted

zna li se kada će Sport klub kanal potpisati ugovor sa internet provajderima?

za sada ga ima samo na kamlovskoj.