Singer Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 superica, hvala još jednom... da znam čime raspolažem pošto mi reče da ima njihov "najjači" paket a verovatno je to bilo u periodu kad je on uzimao ili se nikada nije ni odnosilo na HD ponudu kanala. ovo za tenis je bogovski pošto može da ga gleda do smrti i nazad
zoki Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 (edited) ^^SBB ima Hustler HD 3D - u početku te bole oči ali se navikneš... Edited September 3, 2014 by zoki
renne Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 superica, hvala još jednom... da znam čime raspolažem pošto mi reče da ima njihov "najjači" paket a verovatno je to bilo u periodu kad je on uzimao ili se nikada nije ni odnosilo na HD ponudu kanala. ovo za tenis je bogovski pošto može da ga gleda do smrti i nazad Najjači paket uključuje i hbo, cinemaxove i pinkove filmske kanale, 2150 dinara pretplata ukupna
Singer Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 e dodatni kveščn... jel to KDS pošta rasprodaje svoju infrastrukturu ili se tali sa nekim??? vidim u zgradi matoraca da se raspali vektor šepuri sa ponudom a moji mi kažu da niko ništa bušio i dodatno uvodio nije...
Singer Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 pa jel grabež varijanta pa ko šta dohvati ili se zna ko će da preuzme?
Milosh76 Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 Ajd malo detaljisi oko KDS? Ko ce ih preuzeti, kakav je dogovor u pitanju? Da li sve ili samo delove grada?
Zli Gli Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Jebote, ja tek juce provalio na poslu da raspali Kopernikus (kojem se sjebe signal cim padne malo jaca kisa) pusta besplatno i mali milion nekih HD kanala, ukljucujuci tu i 4 Arene. Ladno sad imaju i SK paket i Arene, kakvi majstori
Zli Gli Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Arene kasne ceo minut u odnosu na IPTV, do kurca...
Singer Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 loš trip sam ja imao sa RTS HD u odnosu na regularni RTS kad je bilo ovo svetsko u basketu... ja kao furam HD za pun užitak, čujem orlanje kod komšija a onda ga vidim tek za 15-tak sekundi kasnije...
Singer Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 zajebano... kad osetiš sport u HD-u teško da može nazad... e sad kad je neki live prenos mora da izdržiš ako hoćeš da si akutelan :)
Recommended Posts