Jump to content
IGNORED

Kablovska TV

melankolic

Recommended Posts

Posted (edited)

Jel to SK vise ne prenosi argentinsku ligu? Cini mi se da u ova 2-3 kola nije bilo nijednog prenosa.

Edited by Nesh
Posted

Negde pročitah da Argentinci uopšte ne dižu utakmice na satelit, e sad da li je to bilo za prvo kolo i kakva je situacija sa sportklubom i pravima, pojma nemam.

Posted

Zajebavaju sa pravima prenosa celu Evropu, Sk ima prava, ali pitanje je kada će se agrentima smilovati da to pusti u evropu

• 2 weeks later...
Posted

rene (+svak drugi koj zna), jel Total TV ima HD opciju uopšte? tj. jel HD po defaultu ili da li je moguć tj. kako se aktivira ako jeste?

Posted

Mislim da ti HD ide samo u HD paketu...

Ostalo je sve SD...

AJde, pitam sutra, ako neko ne odgovori, pa ti javim...

Posted

Mislim da ti HD ide samo u HD paketu...

Ostalo je sve SD...

Tako je, isto kao i D3 SBB...

Posted

rene (+svak drugi koj zna), jel Total TV ima HD opciju uopšte? tj. jel HD po defaultu ili da li je moguć tj. kako se aktivira ako jeste?

Ima paket, ali slab.

Četiri sk kanala, dva es kanala, ng kanal i svi free hd kanali

Ard, zdf, rt, supertenis, fešn...

250 kinte se plaća

Posted

Tako je, isto kao i D3 SBB...

Na D3 Ima više HD kanala, u paketu...

Posted

Na D3 Ima više HD kanala, u paketu...

Jeste, ima ih 15ak..Nisam gledao sadržaj paketa, samo to da ne ide u standardnu ponudu...

Posted

Na d3 imaš sve foxove, na totalu nemce, pa sad šta kome više odgovara

Posted

fala vam svima... :)

ćaletov ujak, da ne kažem deda ujak, fura taj total tv jer delom godine je ovde a drugim delom regionalno i odgovara mu da šeta taj total tv zbog valjda naši kanala... elem, u dočeku ovde povezujem mu ja to da ne lomi kičmu kad sam se već tu denuo a vidim nabavio on onaj veliki smart TV, samsung, prosto vapi za HD slikom. pitam ja njega jer ima HD kaže on sve mu je "naj" što su mogli da mu ponude.

e, sad... ono malo što sam video čini mi se da niđe HD videlo nije a pošto se loži na sport (tenis najviše) greota da na onolikom čudu ne uživa u maksimali

Posted

Pa ok je total za sport, četiri sk i dva eurosport i supertenis, ćeš više

Posted

Pa ima SK i ES u HD-u, šta ćeš više za tenis...

Posted

I supersport, tenisa da se ispovraćaš koliko ima. Moj ćale 29 sati dnevno gleda tenis na totalu