August 12, 201410 yr rendžo, oće neki svež program da se uvodi skoro na naše tržište? ne znam ni ja koji al pitam ovako, nezvanično, šta se sprema u bliskoj/daljoj budućnosti?
August 12, 201410 yr Rene, poprilično pratim situaciju sa Targom, ali imaš li možda slučajno neke dublje informacije o nekoj daljoj budućnosti istih?
August 12, 201410 yr da može prosečno srpsko domaćinstvo da plaća ili... ? gde je naša kablovska u odnosu na evropsku/svetsku?
August 12, 201410 yr Rene, poprilično pratim situaciju sa Targom, ali imaš li možda slučajno neke dublje informacije o nekoj daljoj budućnosti istih? nemam da može prosečno srpsko domaćinstvo da plaća ili... ? gde je naša kablovska u odnosu na evropsku/svetsku? Mislim da imamo najjeftiniju ponudu, e sad što se tiče broja kanala ni tu nismo loši. Ima i malo jačih ponuda po Evropi ali za mnogo veću cifru. Eto ti recimo Swe ponuda
August 12, 201410 yr nemam Mislim da imamo najjeftiniju ponudu, e sad što se tiče broja kanala ni tu nismo loši. Ima i malo jačih ponuda po Evropi ali za mnogo veću cifru. Eto ti recimo Swe ponuda Da, malo su jači al i skuplji. 52 EUR ako hoćeš, kao kod nas, najjači paket. Doduše kod njih je bez reklama i ponuda je takva da možeš da biraš u sitna crevca, pa čak i da uzmeš neki paket kanala na samo jedan dan. Otišao sam posle ovih Swe da pogledam komšije, njihov T-com. Faktički bez ralike sa time da oni malo jače nude nemce i žabare, valjda zbog turizma.
August 12, 201410 yr Ima reklama i tamo, koliko god voliš. Imam, gledam pa znam. U okruženju je ponuda ista, a za malo veće novce.
August 18, 201410 yr :0.6: :0.6: :0.6: :0.6: :0.6: :0.6: :0.6: Iam novog kablovskog TV provajdera! gledao juče malo 72h unazad, ne zato što mi se gledalo već zato što mi se moglo ćao radijuse, ćozdra-vozdra baaaaj baaaj! :smoris:
August 18, 201410 yr Čekaj jesi ti bio ili je beogrid bio ili ko je bio? Copy paste im je sve što SBB nudi. Doduše Internet im je simetričan up/down