Frank Pembleton Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 AMC je kupio MGM tako da kreće ribrending i novi sadržajiSuper!Nadam se!
Singer Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 rendžo, oće neki svež program da se uvodi skoro na naše tržište? ne znam ni ja koji al pitam ovako, nezvanično, šta se sprema u bliskoj/daljoj budućnosti?
renne Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Slaba vajda, što imamo, imamo, a i realno, slabo bi još šta i moglo da se uvede
Mil@n Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Rene, poprilično pratim situaciju sa Targom, ali imaš li možda slučajno neke dublje informacije o nekoj daljoj budućnosti istih?
Singer Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 da može prosečno srpsko domaćinstvo da plaća ili... ? gde je naša kablovska u odnosu na evropsku/svetsku?
renne Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Rene, poprilično pratim situaciju sa Targom, ali imaš li možda slučajno neke dublje informacije o nekoj daljoj budućnosti istih? nemam da može prosečno srpsko domaćinstvo da plaća ili... ? gde je naša kablovska u odnosu na evropsku/svetsku? Mislim da imamo najjeftiniju ponudu, e sad što se tiče broja kanala ni tu nismo loši. Ima i malo jačih ponuda po Evropi ali za mnogo veću cifru. Eto ti recimo Swe ponuda
Singer Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 nemam Mislim da imamo najjeftiniju ponudu, e sad što se tiče broja kanala ni tu nismo loši. Ima i malo jačih ponuda po Evropi ali za mnogo veću cifru. Eto ti recimo Swe ponuda Da, malo su jači al i skuplji. 52 EUR ako hoćeš, kao kod nas, najjači paket. Doduše kod njih je bez reklama i ponuda je takva da možeš da biraš u sitna crevca, pa čak i da uzmeš neki paket kanala na samo jedan dan. Otišao sam posle ovih Swe da pogledam komšije, njihov T-com. Faktički bez ralike sa time da oni malo jače nude nemce i žabare, valjda zbog turizma.
renne Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Ima reklama i tamo, koliko god voliš. Imam, gledam pa znam. U okruženju je ponuda ista, a za malo veće novce.
Singer Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 :0.6: :0.6: :0.6: :0.6: :0.6: :0.6: :0.6: Iam novog kablovskog TV provajdera! gledao juče malo 72h unazad, ne zato što mi se gledalo već zato što mi se moglo ćao radijuse, ćozdra-vozdra baaaaj baaaj! :smoris:
radisa Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Da, al ne direktno već "vazal" prisvojeni ;)Beogrid?
Singer Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Čekaj jesi ti bio ili je beogrid bio ili ko je bio? Copy paste im je sve što SBB nudi. Doduše Internet im je simetričan up/down
Recommended Posts