renne Posted August 25, 2022 Posted August 25, 2022 2 minutes ago, ducca said: Kakve su sad ovo fore da basket ne može da se vrati ispočetka?? može
ducca Posted August 25, 2022 Posted August 25, 2022 Može i meni al nije htelo tamo oko 20:10 posto sam kasnio na pocetak pa hteo da vratim, reko da l se nisu i oni izglupirali
James Marshall Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 ozbiljna država, mada kontam da nije pravo Vučiću, DF-u i ostalima, možda je sinoć pao neki dogovor sa Dritanom
John Coltrane Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 Sad me zovu iz MTS nude mi 14 meseci besplatno, bilo koji paket!!! Mislim da ću prodati, dušu djavolu. 1 1
Frank Pembleton Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 Sad me zovu iz MTS nude mi 14 meseci besplatno, bilo koji paket!!! Mislim da ću prodati, dušu djavolu.Ako ti se isplati, zašto da ne?....shiit has hit the fan.
renne Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 1 hour ago, John Coltrane said: Sad me zovu iz MTS nude mi 14 meseci besplatno, bilo koji paket!!! Mislim da ću prodati, dušu djavolu. A što da ne, čuvaj svoj džep
Milosh76 Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 Sad me zovu iz MTS nude mi 14 meseci besplatno, bilo koji paket!!! Mislim da ću prodati, dušu djavolu.Slobodno... Odlicna ponuda... Jos ako imaju optiku... Bombonica
John Coltrane Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 Ma, da, optika, provučena tek u avgustu. Jedino me nervira što IRIS box nije kao EON, ja nemam smart TV pa preko EON boxa imam sve aplikacije na tv.
vememah Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 (edited) Kupi Mi Box ili Mi Stick za deo tih para što ćeš uštedeti. Edited September 2, 2022 by vememah
renne Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 Iris box je krš, to jeste istina A što ne odeš na yettel kad već imaš omogućenu optiku? I oni daju 14 za dinar, a box je još bolji nego kod sbba
John Coltrane Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 13 minutes ago, vememah said: Kupi Mi Box ili Mi Stick za deo tih para što ćeš uštedeti. Pošto je to? Sad plaćam 4000din EON i kod MTS samo račun za mob 2200din i pošto mi je istekao ugovor hteo sam da uzmem novi fon i tako iskoristim uštedu. Stari sam isplatio, a mogao bih i da ga prodam. 13 minutes ago, renne said: Iris box je krš, to jeste istina A što ne odeš na yettel kad već imaš omogućenu optiku? I oni daju 14 za dinar, a box je još bolji nego kod sbba Nisam siguran da li iimaju ponudu u Šapcu, moram proveriti.
Recommended Posts