John Coltrane Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 6 minutes ago, Frank Pembleton said: Otkazao si kablovsku? ... Shiit has hit the fan Ne, ali ću za par meseci kad mi istekne dvogodišnji ugovor.
John Coltrane Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 3 minutes ago, fusion_ said: Pa zapravo može i to. Uvede se PPV i biraj/kupi samo utakmice koje te zanimaju. Pa, tek je to neisplativo.
Frank Pembleton Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Pa zapravo može i to. Uvede se PPV i biraj/kupi samo utakmice koje te zanimaju.Nije pitanje šta može, nego šta hoće da ponude... ... Shiit has hit the fan
msv Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 EON Kids daljinci ušli u redovnu ponudu, 1.099 din. 1
Valk Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 Update: upravnica nas obavestila da se MTS konačno javio i da pristaju na sve. Kažu plaćaće kao i ostali Frkica, javilo s terena da slede masovna otkazivanja od strane komšiluka pa da ostanu u igri.
Frank Pembleton Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 Update: upravnica nas obavestila da se MTS konačno javio i da pristaju na sve. Kažu plaćaće kao i ostali [emoji38]ol: Frkica, javilo s terena da slede masovna otkazivanja od strane komšiluka pa da ostanu u igri. Ma natezali su se dok neki glavonja nije rekao manjem glavonji:Ma daj im, sitna lova je to...A svakako je dobro da plaćaju valjaće vam te pare, makar za čistačicu [emoji846]... Shiit has hit the fan 1
Valk Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 Imamo agenciju za čišćenje, to plaćamo mi stanari. Ove pare su za tekuće troškove, npr nedavno smo radili čišćenje vertikala svima nešto što inače svako plaća iz svog džepa ako mu se zaglavi koješta. Sad radimo zamenu svih ulaznih vrata itd i to plaćamo sa računa zgrade a samo mali deo dotiramo mi stanari. Molim boga da ova žena ne digne ruke od cimanja jer ima par seratora koji samo zvocaju i dalje. 2
Jeremija Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 2 hours ago, Valkyrie said: Imamo agenciju za čišćenje, to plaćamo mi stanari. Ove pare su za tekuće troškove, npr nedavno smo radili čišćenje vertikala svima nešto što inače svako plaća iz svog džepa ako mu se zaglavi koješta. Sad radimo zamenu svih ulaznih vrata itd i to plaćamo sa računa zgrade a samo mali deo dotiramo mi stanari. Molim boga da ova žena ne digne ruke od cimanja jer ima par seratora koji samo zvocaju i dalje. Ista situacija bila i kod mene, i da razumem da je u pitanju sirotinja, ali ovde je bilo čisto kontriranje i zahebancija. Što bi bilo sasvim OK, i ja se ne bi mešao (i generalno se ne mešam na tim sastancima) da nisu zamalo oterali ženu. Tu sam bio dosta grub i neprijatan i problem više ne postoji... 1
steins Posted November 13, 2021 Posted November 13, 2021 Ima li još ko problem da mu kasni zvuk za slikom i titlom na SSBu pri premotavanju unazad i video klubu?
steins Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 tako je svima od prvog danaMeni se to desilo sad kad sam promenio TVSent from my SM-N970F using Tapatalk
Jeremija Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 Takodje, ne sećam se da sam jednom imao problem te vrste, bio je svojevremeno sa prekidanjem sadržaja (prilikom pauziranja), ali je korigovan. Mogao bi Steins da kaže preko kog uredjaja i/ili mreže koristi sadržaj, moguće da u tom zecu leži grm.
vememah Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 Ahaha, nemaju Arene Premium, lepo ih je Telekom nasankao. 1
Recommended Posts