Moća Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Ja mislim da to nece biti nikad objedinjeno jer je jedno SBB-ova ekskluziva a drugo IPTV-ova.
Далибор Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 PTT KDS ima Arene i sportklub (bez sportkluba +)to jest imali su do letos dok sam ih koristio i bio primoran da predjem na SBB
nbg4ever Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Imaju, ali nema mogucnosti za dodatne sportklubove (epl)
LeBron Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Ne mogu da nadjem pa moram da pitam..Da li se pojavila neka dobra dusa koja je objedinila Sport klub i Arenu u svojoj ponudi..ili to jos uvek mora odvojeno?Imam ja na Radijus Vektoru sve Arene i oba Sport kluba.
Bane5 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 PTT, Radijus i IKOM.PTT nema SK+, Radijus nema Eurosport 2 koji prenosi Bundesligu, ali zato IKOM ima sve to.
LeBron Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 PTT, Radijus i IKOM.PTT nema SK+, Radijus nema Eurosport 2 koji prenosi Bundesligu, ali zato IKOM ima sve to.Ima Radijus sad taj Eurosport Bundesliga.
Bane5 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 To je onda novost. Onda u ovom slucaju Radijus i IKOM imaju sve + Radijus ima mogucnost Arena HD za sva 4 kanala.
Milosh76 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 IKOM ima neku cudnu digital tv ponudu u okviru kojih ima sve 4 Arene, ali nije mi jasno kako je moguce da je to jeftinije nego obicna pretplata. Pogotovo sto ne pise sta sadrzi obavezni mega paket osim da ima 74 kanala. Ako su to ovi redovni kanali, ispada da za 750(250 za mega i 500 za Arenu) imam mnogo vise nego za klasicnu pretplatu koja je 800 dinara.Da li neko zna u cemu je stos i kako da matorce prebacim na taj mega+arena paket?
Bane5 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Stos je da placas osnovnu pretplatu + pretplatu za digitalnu televiziju.
Milosh76 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Znaci osnovna pretplata od 800 dinara + 250 za mega paket + 500 dinara za Arenu?
Bane5 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Tako je, ali IKOM ima vrlo povoljne pakete u kojima miksuje TV ponudu i internet.
Milosh76 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Bojim se da mojim matorcima ne treba internet, nego samo cale trazi Primeru tj. arena paket :DHvala na odgovoru.
Milosh76 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 (edited) Sta je to sad SK, SK+, SK3, SK4, SK5? Otkad Sportklub ima 5 kanala?U poslednja dva dana, naša redakcija je zatrpana pitanjima o tome kako i gde mogu dobiti Sport Klub 3, 4 i 5.Da još jednom pojasnimo, to su jedinstveni kanali na ovim prostorima. Signal je digitalan i oni se aktiviraju samo po potrebii, odnosno, vrše se samo direktni prenosi kada ima više utakmica istovremeno. Kada nema prenosa, stajaće telop sa najavama narednih prenosa koje ćemo raditi.U ovom trenutku, Sport Klub 3, 4 i 5 se mogu dobiti samo u ponudi SBB-a i D3 paketa. Dobili smo i mnogo pitanja oko IKOM-a i Total TV-a. Za sada, na žalost, ova tri kanala ne možete dobiti preko tih operatera, ali se nadamo da ćemo uskoro postići dogovor i sa njima. Naravno, o svemu ćete biti blagovremeno obavešteni preko ovog sajta koji se, kao što vidite, takođe umiva i poboljšava.Uživajte!A ja imam onaj odvratni KDS PTT Edited February 2, 2011 by Milosh76
Recommended Posts