May 5, 20213 yr ko je kriv kad je jacina signala 20-40% pa slika, malo malo "puca"? i to je slucaj na sva 3 tv-a.. negde sam pricatao da jacina signala ne bi smela biti ispod 60%?!
May 5, 20213 yr pa provajder je kriv. Zovi podršu da izađu na teren i reše problem Možda loši kablovi, loša skretnica, spoj, ko će ga znati
May 12, 20213 yr Konačno krenula i aplikacija IRIS go, testirano na Chrome-u (radi), ali podržava upotrebu samo tri uredjaja/browsera. Link - https://iris.mts.rs/EPG/jsp/webtv/index.html#login
May 12, 20213 yr Nemam pojma, meni je deo Box paketa. E, samo da dodam, sad za razliku od MTS TV GO (ili kako se već zvao), kanali idu u HD i u mobilnoj varijanti, primetio sam na Arenama i Discovery-ju, ostalo nisam ni gledao...
May 12, 20213 yr Just now, renne said: Nije discovery u hd, u hd su samo kanali mts grupe Čekaj samo momenat, sad ću da "skrinšotujem"... U svakom slučaju, dosta pristojno izgleda...
May 12, 20213 yr To sam i mislio, MTS GO je najgora aplikacija u istoriji pravljenja aplikacija je sad promenila ime, posto su nesposobni da naprave normalnu aplikaciju.