April 2, 20214 yr nemoguce da smeju da svoje kanale stave na 1 i 2 babe padaju u nesvest.sent from bubamoto
April 2, 20214 yr Sud presudio u korist SBB-a, da mogu slažu kanale kako oni želePobeda! .... Shiit has hit the fan!
April 2, 20214 yr Pojavio se spisak filmova na Apollonu i najava cene - sve u svemu 400 dindzi mesecno za katalog u kome je najnoviji film iz 2015. godine je siguran znak da je rec o jos 1 mega disaster projektu znojavog narkomana...
April 2, 20214 yr Ovo ne vredi ni paru, sto se tice serija svi naslovi imaju po sezonu ili dve. Ocekivano od Zexa, ali i sramota. Uz to sto se stranih filmova tice svi naslovi su dostpni ili na Netflixu ili na HBO GO. Mada i te filmove vrte na svojim kanalima. Isto i za vecinu serija vazi.
April 2, 20214 yr 3 hours ago, jorma shparga said: Pojavio se spisak filmova na Apollonu https://mts.rs/Privatni/Televizija/Iznajmi-u-Video-klubu/APOLLONN Edited April 2, 20214 yr by vememah
April 2, 20214 yr Taj Apollon je krš naleteo na Justified kad ono 3 sezone... Drogirani osnovao još jednu firmu gde će da opere pare... .... Shiit has hit the fan!
April 2, 20214 yr Nepovezano sa kvalitetom, potpuno razumem Mitrovićevu logiku; krenuo u snažnu reklamnu kampanju, bacio mrežu, pa šta se ulovi, ulovi se. A dodatna prava ne mora da kupuje, ovo mu je čist bonus.
April 3, 20214 yr To je samo deo Mitroviceve logike - ovo je projekat koji realizuje sa Telekomom ( Apollon je deo jednog od paketa) ili drugim recima svi smo se vec pretplatili na ovo kroz poreze i druge drzavne namete... Red je da i masnokosi naplati (ponovo) svoju lojalnost
April 3, 20214 yr Ne znam da li projekat rade sa Telekomom, ali reklame su bukvalno svugde - Youtube, Arene, UM kanali, tako da me ne bi iznenadilo da bude neki aranžman i sa SBB-om, tipa poseban paket u video klubu i besplatno za Premium korisnike.
April 3, 20214 yr za sbb ne znam ali za mts.rs definitivno stoji ovo Korisnicima MAX iris TV paketa paket Apollon automatski je uključen u ponudu. Edited April 3, 20214 yr by jorma shparga