copkillah Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 17 hours ago, Spirit said: SBB bi trebao da jače gura priču EON van mreže, danas gotovo svi imaju nekakav tv sa USB prikljuckom, a dosta ljudi ima i smart TV. Pa izvoli optiku kod Telekoma, a uzmi naš eon, ako nemaš smart tv daćemo ti uredjaj. Mislim i njima je to jeftinije, ne ulazu u infrastrukturu Ali...po informacijama koje imam, mts stoji jako loše u velikim gradovima i rešio da krene u ofanzivu. Sad, to sto se to tumaci kao napad na slobodne medije je drugi par rukava. Da li je ovo napad na slobodne medije?
Apollo Creed Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 Ma poenta je da se i jednima i drugima veoma snažno jebe za korisnike. Zvali me iz Sbb-a nudeći...nešto...mrzelo me da pratim čuo samo da je pogodnoste u vidu besplatnog pink filmskog paketakoga uzgred već imam... 2
Frank Pembleton Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 Ne bih složio da SBB pokušava da nahvata korisnike na N1. Pre će biti da je SK mamac za to. A napad na slobodu medija dobro zvuči ali mislim da to nije razlog, tu se slažemoTo je priča koja se "valja" gazdama kad treba da odobre budžet/pokriju gubitke na N1.Zato je i ova kampanja ovakva. .... Shiit has hit the fan!
msv Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 Obućina je složila još epskije - "Mi smo na listi za odstrel!"
mjone Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 Ako Vučiću to podje za rukom još ću i da glasam za njega.
fusion_ Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 Ne znam koliko su im N1 i Nova S isplativi, ali verujem da vlasnicima ulaganje u njih "pravdaju" govoreći da su ti kanali sredstvo privlačenja korisnika na SBB. Mislim da im zbog toga i nije cilj da ti kanali budu široko dostupni, npr. kod mts-a čak i da ovi imaju želju da ih ubace u ponudu.
John Coltrane Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 2 hours ago, Apollo Creed said: Ma poenta je da se i jednima i drugima veoma snažno jebe za korisnike. Zvali me iz Sbb-a nudeći...nešto...mrzelo me da pratim čuo samo da je pogodnoste u vidu besplatnog pink filmskog paketakoga uzgred već imam... Trebao si im reći "da se tako ne dobijaju izbori".
đorđe geprat Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 imam u selu total. i ne znam da li, usuđujem se reći, normalnom čoveku trebaju pink kuvari, sapunice, stajl, rialiti.........imam ih 32, kol'ko tolko mogu da nađem nešto na trileru ili klasiku. i to smatraju kao "pogodnost". više nađem na onom filmboks koji puste za novu godinu.
fusion_ Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 Ti Filmbox kanali su poseban slučaj. Puste ih jednom godišnje za praznike i svaki put isti filmovi. Već 4 godine vrte iste naslove. 1
vememah Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 N1 objavio navodno Telekomov dokument u kojem se navodi da će se partnerstvom sa Telenorom urušiti SBB i spominje iznajmljivanje optike i ADSL-a. https://rs.n1info.com/biznis/dokument-koji-potvrdjuje-namere-telekoma-i-telenora/
fusion_ Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 Ako je ovo stvarni dokument, izgleda bizarnije nego što sam mislio.
vememah Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 (edited) Piše gore "Uvod". Mislim da nisu hteli/smeli da objave sve što imaju. Edited January 27, 2021 by vememah
Frank Pembleton Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 ... I uništavanje N1, NovaS i Newsmax. .... Shiit has hit the fan!
Friend Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 A jok i nije motiv Vucicu da osakati SBB sto je vise moguce bas iz politickih razloga.
Recommended Posts