LeBron Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Beskrajno zahvalan :)i ja sinoc trazio pola sata
sherman Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 i ja sinoc trazio pola sataja sam batalio...nema pola kanalane znam cemu sve to
ducca Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 (edited) Od veceras krece racunanje vremena za sve IKOM-ase. Sport Klub u ponudi! Mada, umesto SOS kanala - jebes i NBA i Premijer ligu bez Tegija Edited October 29, 2010 by ducca
Lezilebovich Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 (edited) Od veceras krece racunanje vremena za sve IKOM-ase. Sport Klub u ponudi! :Hail: :Hail: :Hail: :Hail:sos je tamo gde je bio enter Edited October 29, 2010 by Lezilebovich
Milosh76 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Moj cale ce biti jako srecan, a keva ce imati vise vremena za Fringe, Lie to me, Breaking bad, Medium, Boardwalk empire... :D
radisa Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Ja bih samo da se pokenjam na SBB zato što skrembluju Gospodara prstenova, deo II...Totalno idiotski...A baš sam se naoštrio da odgledam... Po 4. put...
Hamlet Strašni Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Neću da trolujem temu, ali hoću.Tako ti i treba kada gledaš to smeće.
radisa Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Neću da trolujem temu, ali hoću.Tako ti i treba kada gledaš to smeće. :PPustili pola sata posle početka, pa ipak odgledao...:P
Dankan Ajdaho Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Ajde jedno savetovanje. Napisaću ovo isto i na ADSL-u, pošto hvata i jedno i drugo.Korisnik sam SBB-a, D3 Mix paket. Znači, kablovska + D3 digitalni dekoder + kablovski internet.Uz to uzimam i dva paketa; HBO i sport.Sve to zadovoljstvo košta 2850 dinara.U septembru mi je istekao ugovor, plaćam i dalje ugovorenu pretplatu, ali su mi skinuli brzinu interneta sa 4 MB/s na 2MB/s, sa obrazloženjem, da to 4MB/s mogu dobiti samo korisnici pod ugovorom.A najkraći ugovor koji nude je na 24 meseca, manja obaveza ne postoji.Šta mi je raditi? Kakva su iskustva sa IP tv i da li i tu postoji HBO (on mi je cifra u jednačini koja preteže, ne bih to menjao/gubio).S druge strane, ne potpisuje mi se baš (ako ne moram) ugovor na dve godine, jebi ga, dugo je, ali 2 MB/s je jedno, a 4 nešto sasvim drugo. Nema seckanja, čekanja, kuraca palaca.Hajde da čujem mišljenja, ima li bolja alternativa ili da legnem na rudu?
Timmy Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Kakva su vam iskustva sa IPTV? Meni za 2 meseca istice ugovor sa SBB digi, pa razmisljam sta dalje.. Arena mi je glavni argument u korist IPTVa, a Sportklub za SBB.. A sa Sezam ADSLom nemam ugovor vec odavno.
goofs Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Ja imam oba, TV maltene ni ne gledam osim pomenutih SportKlub+Arena kanala. U principu su isti djavo, sve zavisi sta bi gledao, na jednom imas jednog, na drugom drugog. S tim sto je net koji dolazi od Telekoma dosta slabiji od kabelskog.@laki: IPTV ima HBO. S druge strane, meni je duplirana internet brzina bio dovoljan argument za potpisivanje tog ugovora.
Timmy Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Ja imam oba, TV maltene ni ne gledam osim pomenutih SportKlub+Arena kanala. U principu su isti djavo, sve zavisi sta bi gledao, na jednom imas jednog, na drugom drugog. S tim sto je net koji dolazi od Telekoma dosta slabiji od kabelskog.Pa ako mislis da je isto (osim Arena/SK, a SK tj. Euroligu mogu da gledam i kod ortaka), onda ne znam zasto bi placao 1210 din (SBB digi + HBO), ako na IPTV imam cak i Cinemax a placao bih samo 825. Ako ne lazu na sajtu za cenu.
SNARC Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Ne mogu da nadjem pa moram da pitam..Da li se pojavila neka dobra dusa koja je objedinila Sport klub i Arenu u svojoj ponudi..ili to jos uvek mora odvojeno?
Recommended Posts