Jump to content
IGNORED

Kablovska TV

melankolic

Recommended Posts

Posted

zbog toga sam i mislio da uzmem neki od trio paketa supernove ili mts. ovo što je rene pomenuo kao izmene u listi supernove sam već načuo. ako budem sklapao ugovor sa supernovom baš ću da pitam za opciju raskida ugovora u tom slučaju.

Posted

Nemate mogućnost raskida, ugovor je takav da su zaštićeni

Posted

samo da provociram. ovi bi mi dali otvoren internet koji mogu da koristim za gledanje "zabranjenih" programa. budale.

Posted
zbog toga sam i mislio da uzmem neki od trio paketa supernove ili mts. ovo što je rene pomenuo kao izmene u listi supernove sam već načuo. ako budem sklapao ugovor sa supernovom baš ću da pitam za opciju raskida ugovora u tom slučaju.

ima ugovor bez ugovorne obaveze, srecom su ostavili tu opciju. reda skuplje 300 dinara mesechno nego na 24 meseca. i ja chekam da napustim.

sent from bubamoto

Posted

Nova Sport briljira sa ekskluzivama ovog vikenda - 3, Bundes Liga, pa C'ship, pa pregled Eurolige da bismo u 19h dočekali 3 NFL prenosa. Zato sutra do NFL-a imamo turski derbi Fener-Besiktas i preglede svih mogućih liga i snimaka. Kakav epski fail jbt. 

Posted

Jel ovo Eon samo meni steka? Ne mogu epizodu da pogledam a da se po 759 puta tokom epizode slika ne zamrzne, blokira. Mrsupickumaterinu i vi i vase otkljucavanje.

Posted

Meni je Eon uzasan kad ga gledam preko smart app na Samsungu nove serije.Znaci toliko steka,prebacim kanal ili ga vratim ono crna slika stoji,moram vise puta da prebacujem sa jednog kanala na drugi da bih ga pokrenuo.

Posted

Malo sam probao druge sadrzaje, moguce je da je samo do ove sedme epizode Senki, mada ni sinoc nisam mogao wire da gledam. Gledam preko kompa, do sada, odnosno do pre dva, tri dana nije bilo vecih problema. 

Posted

E ko gleda NFL neka gleda na NOVA Sport bolji signalp

... Shiit has hit the fan...

Posted
4 hours ago, Zico said:

Jel ovo Eon samo meni steka? Ne mogu epizodu da pogledam a da se po 759 puta tokom epizode slika ne zamrzne, blokira. Mrsupickumaterinu i vi i vase otkljucavanje.

Ja sam isti problem resavao restartovanjem modema, otkako su otključali sve kao da je net postao lošiji.

Posted
43 minutes ago, Tinman said:

Ja sam isti problem resavao restartovanjem modema, otkako su otključali sve kao da je net postao lošiji.

Evo opet isti problen sa the wire, izmerim net brzina pala na 8mbps, paket je do 20 mbps.  Probacu ovo sa restartovanjem.

Posted

Ne znam šta je SBB otključavao za praznike al meni odjednom zaključan HBO paket a bio mi otključan oduvek :mad:

Nisam ništa dirala, menjala, prebacivala se, nemam EON već D3 gold valjda (net+tv+fixni) 

Posted

Cim imas neki problem, odmah ih zovi ili preko tw @sbbsupport, odmah odgovore, mada je sada vikend, ne znam da li sutra rade, danas jesu recimo. Ja imam D3, sve sljaka.