Nikodije Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 16 minutes ago, jugo said: zvala te telefonom ili dosla? cudno mi to zvuci jer postanet se slabo reklamira a kamoli takve 'akcije' da pravi. u svakom slucaju te nije lagala jer tad verovatno niko nije 100% znao sta ce se desiti. dosla, zvonila na vrata. u posti sam vec jako dugo, i nikada nisu ni zvali niti dolazili nudeci bilo sta, ovo je prvi put. zapravo, trebalo je taj njen dolazak da shvatim kao upozorenje da se nesto lose sprema, indikativno je da je isla od vrata do vrata nudeci produzenje ugovora neposredno pre nego sto ce posta ostati bez n1 i sportkluba.
Spirit Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 (edited) @Bogotac Imam mts-ov box a na smart tv-u Eon aplikaciju. N1+Nova+još neki njihovi kanali za 499 din. Možeš tako npr Edited December 2, 2019 by Spirit
đorđe geprat Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 1 hour ago, gospa buba said: to sa zadrzavanjem prava da menjaju shemu, a ti ne mozesh napolje je vrlo interesantno. kao da morash da kupish do pola pechen lebac, jer pekar iznenada reshio da mu tako odgovara, i plus platish penale ako necesh. odlichna usluga. sent from bubamoto meni više liči na ono kada ugovoriš letovanje sa uključenim bazenom, ležaljkama, saunom...........a onda nešto ne daju. što reče vememah, treba biti drčan i uporan.
gospa buba Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 more jednom i prezalish, a ovde ti sevaju prazni kanali svaki dan
stoka Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 To je bezobrazluk ako provajder može svojevoljno da ukida kanale bez ikakve odgovornosti ... Na tu foru neko sutra može da ponudi 500 najatraktivnijih kanala samo da bi privukao ljude da potpišu ugovor i nakon toga da ukine pola njih ... Mene je jedan provajder takođe privukao sadržajem osnovnog paketa da bi nedugo zatim ukinuo neke kanale zbog kojih sam i potpisao ugovor ..
Bogotac Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 (edited) 48 minutes ago, Spirit said: @Bogotac Imam mts-ov box a na smart tv-u Eon aplikaciju. N1+Nova+još neki njihovi kanali za 499 din. Možeš tako npr Hvala Vazno da mogu oba na 1 tv,iskombinovacemo. Ovi do februara imaju ugovor,posle nece biti ni SK. Edited December 2, 2019 by Bogotac
Nesh Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 (edited) Bio sam do njihove poslovnice. Posle ja stvarno ne znam, ovde imam za digitalnu i EON, sledilo je Biljo, hoce li biti NOVE SPORT u analognoj ponudi, vidi onaj mejl, onda je BIlja procunjala po kompjuteru i saopstila bice od 4 decembra i u osnovnoj analognoj ponudi. Verovatno sam ja jedini ovde sa osnovnim analognim paketom, pa vas ova tanka nada u Bilju nece mnogo obradovati, ali, eto, ako slucajno jos neko ima isti paket kao ja, ovi iz poslovnice u Nisu kazu da ce biti Nove Sport. Ostaje da se nadamo da ce stvarno tako i biti. Edited December 2, 2019 by Nesh
189- Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 6 hours ago, Savic said: Pošta NET. dobro da, ja to zovem kablovskom. bas sranje, pre svega zbog tenisa jer necu moci ni masterse gledati a ako izbace i eurosport necu moci ni grand slamove. a dobre teniske strimove je ponekad bas zajebano naci. pl vec odavno gledam na streamu.
pantelia Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 6 hours ago, vememah said: Ne bi smelo da bude uslov pošto u cenovniku uredno postoje priključna taksa i renta za sve digitalne prijemnike koje imaju u ponudi, a koje se NE plaćaju ako se obavežeš na 24 meseca. https://sbb.rs/Binary/30874/Ponuda-sa-cenovnikom-08.11.pdf Dakle, ako im platiš priključnu taksu u zavisnosti od risivera i rentu od 290 dinara ili umesto rente neki samo TV paket - najjeftiniji je Hit za 310 dinara, trebalo bi da možeš da imaš digitalnu TV. Proveri ti to još jednom u poslovnici uz objašnjavanje zašto nećeš vezivanje, a ako ti ne dozvole, gnjavi ih na mejl i po društvenim mrežama. Mogućnosti su ti samo da postaneš korisnik još neke platforme koja ima Arenu (Polaris satelitska, Antena TV zemaljska payTV digitalna, MTS satelitska, MTS IPTV, Supernova, Orion i još nešto manjih operatera, a tu su i MTS TV Go ili Pink Klik ako ćeš gledati preko kompa ili androida). A možeš i da sa većom ili manjom srećom juriš piratske strimove srpske i hrvatske Arene preko Kodija, npr. Green builda. Hvala tebi i Zokiju puno.
vememah Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 (edited) Nema na čemu, drago mi je ako sam imalo pomogao. 2 hours ago, Nesh said: Ostaje da se nadamo da ce stvarno tako i biti. Po svemu sudeći hoće, upravo su objavili šta se tumba u analognoj ponudi zbog Nove Sport. U Nišu se MTV gasi u analogiji, BK ide na njegovo mesto, a na mesto BK dolazi Nova Sport. Niš Nova Sport S07 147.25 Nova Sport Niš BK TV S31 383.25 sa S07 na S31 + MTV nije više deo ponude https://sbb.rs/a75681/podrska/vesti-i-informacije/Promena-u-ponudi-i-rasporedu-kanala-u-osnovnoj-analognoj-TV.html Edit: Zanimljivo je da je u spisku i Beograd, to znači da ponegde još nisu isključili analogiju. Edited December 2, 2019 by vememah
Bogotac Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 4 hours ago, Spirit said: @Bogotac Imam mts-ov box a na smart tv-u Eon aplikaciju. N1+Nova+još neki njihovi kanali za 499 din. Možeš tako npr Cekaj, i eon i mts box na istom TV ako sam te dobro razumeo
Zabalujev Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 5 hours ago, Spirit said: @Bogotacmts-ov box a na smart tv-u Eon aplikaciju. N1+Nova+još neki njihovi kanali za 499 din. Možeš tako npr 13 minutes ago, renne said: EON preko app za smart, MTS preko stb-a Ok, znači to radi, urbana legenda o blokiranjima nije tačna 😊
renne Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 Pazi, ako ti neko da svoj sbb nalog, sk i n1 ne rade, ako si kupio eon van mreže radi sve
LeBron Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 renne, jel se i dalje ne zna da li ce nova sport biti u eon sport paketu bez uo?
Recommended Posts