gone fishing Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 glupi ratovi distributera, umesto da jedni ponude arene a drugi sk u paketu sa razumnom cenom, do 250 dinkića, pa 88% korisnika bi uzeli te dodatne pakete i da mlate lovu, oni se odriču pola gledaoca u srbiji, pa jedni ostaju uskraćeni za lš i llsl, a drugi za premier i primeru...
đorđe geprat Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 (edited) 10 minutes ago, Nikodije said: meni pre dva meseca bila na gajbi zena iz poste, da me ubedi da produzim ugovor. na moja pitanja spram paketa united medije, rece da oni sigurno ostaju, i ja ajde, produzio za godinu dana. u principu na tv nista osim sporta i n1 i ne gledam, internet im je solidan za moje potrebe, te su bili dobra opcija imajuci sve u vidu. i evo mi sada kurcina. i kako sada da dokazem da me gospodja lagala. to sam i ja pitao. u ugovoru stoji lista kanala. EDIT: možda ipak ima "sitnih slova"? Edited December 2, 2019 by djordje geprat
zoki Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 Je l postoji način da se preko Eon boxa opravi NBA app i pogleda utakmica pošto mi izbacuje neku grešku kad se ulogujem i odem na watch? Jedino da instaliraš app na telefon i onda preko google cast-a prebaciš na tv Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
gospa buba Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 to sa zadrzavanjem prava da menjaju shemu, a ti ne mozesh napolje je vrlo interesantno. kao da morash da kupish do pola pechen lebac, jer pekar iznenada reshio da mu tako odgovara, i plus platish penale ako necesh. odlichna usluga.sent from bubamoto
ducca Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 4 minutes ago, zoki said: Jedino da instaliraš app na telefon i onda preko google cast-a prebaciš na tv To mi deluje kao previše drkanja s obzirom da nisam uopšte u toku sa tom vrstom tehnologije :( Hvala svakako
vememah Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 1 hour ago, Frank Pembleton said: Pa zar postoje "nedigitalni" korisnici? Zar još uvek ima korisnika koji nisu na set top boxu ili kako se već zove... I te kako, potpuno su digitalizovani samo Novi Sad i Beograd.
gospa buba Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 u bugarsku ni sofija nije digitalna ni u najavi. sent from bubamoto
vememah Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 47 minutes ago, renne said: to na žalost nije razlog za raskid SBB je dozvoljavao raskid kad je ukinuo Ultru. Ovo je još značajnija promena ponude, ako je korisnik uporan i spreman da se žali sve do RATEL-a, verovatno će uspeti da raskine.
Nesh Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 2 hours ago, Frank Pembleton said: Pa zar postoje "nedigitalni" korisnici? Zar još uvek ima korisnika koji nisu na set top boxu ili kako se već zove... ... Shiit has hit the fan... Postoje. Ja sam na onoj osnovnoj ponudi, ne znam koliko ima takvih, ali svakako ima.
zoki Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 To mi deluje kao previše drkanja s obzirom da nisam uopšte u toku sa tom vrstom tehnologije :( Hvala svakakoNišta lakše [emoji3] samo da ti telefon bude na kućnom wifi-ju i upariš sa tv-om preko ikonice u gornjem uglu i to je sve.. Još je lakše nego sa daljinskim Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
ducca Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 Ček, uparim sa tv-om ili Eon boxom, pošto mi nije smart tv? I moze li na ios ili mora Android? Tnx
zoki Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 Sa boxom, on u sebi ima google cast i to je to Nema veze što tv nije smart Za ios ne znam, trebalo bi Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Nesh Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 (edited) OK, poenta je izgleda da korisnici koji si kod drzavnih i paradrzavnih provajdera nemaju odredjene kanale, sto je , naravno, tezak bezobrazluk, ali sta su tu sad skrivili korisnici sa osnovnom ponudom koji su tu od samog pocetka SBBa da ostanu bez sportova koji su do sada isli na SK1, 2 i 3. Edited December 2, 2019 by Nesh
jugo Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 1 hour ago, Nikodije said: meni pre dva meseca bila na gajbi zena iz poste, da me ubedi da produzim ugovor. na moja pitanja spram paketa united medije, rece da oni sigurno ostaju, i ja ajde, produzio za godinu dana. u principu na tv nista osim sporta i n1 i ne gledam, internet im je solidan za moje potrebe, te su bili dobra opcija imajuci sve u vidu. i evo mi sada kurcina. i kako sada da dokazem da me gospodja lagala. zvala te telefonom ili dosla? cudno mi to zvuci jer postanet se slabo reklamira a kamoli takve 'akcije' da pravi. u svakom slucaju te nije lagala jer tad verovatno niko nije 100% znao sta ce se desiti.
Bogotac Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 Jel moguce da zadrzim kablovsku,a da ubacim i eon ili total tv na istom televizoru?
Recommended Posts