pantelia Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 Izvinjavam se sto upadam kao padobranac, samo bih da potam kakve su moje mogucnosti kao SBB korisnika da imam Arene? Moze i na pp, da ne kvarimo diskusiju. Najlepse hvala.
vememah Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 (edited) 8 hours ago, Nesh said: ne zelim da se obavezujem ugovorom na dve godine (da ne zalazim u razloge), sto je uslov za digitalnu Ne bi smelo da bude uslov pošto u cenovniku uredno postoje priključna taksa i renta za sve digitalne prijemnike koje imaju u ponudi, a koje se NE plaćaju ako se obavežeš na 24 meseca. https://sbb.rs/Binary/30874/Ponuda-sa-cenovnikom-08.11.pdf Dakle, ako im platiš priključnu taksu u zavisnosti od risivera i rentu od 290 dinara ili umesto rente neki samo TV paket - najjeftiniji je Hit za 310 dinara, trebalo bi da možeš da imaš digitalnu TV. Proveri ti to još jednom u poslovnici uz objašnjavanje zašto nećeš vezivanje, a ako ti ne dozvole, gnjavi ih na mejl i po društvenim mrežama. 12 minutes ago, pantelia said: Izvinjavam se sto upadam kao padobranac, samo bih da potam kakve su moje mogucnosti kao SBB korisnika da imam Arene? Moze i na pp, da ne kvarimo diskusiju. Najlepse hvala. Mogućnosti su ti samo da postaneš korisnik još neke platforme koja ima Arenu (Polaris satelitska, Antena TV zemaljska payTV digitalna, MTS satelitska, MTS IPTV, Supernova, Orion i još nešto manjih operatera, a tu su i MTS TV Go ili Pink Klik ako ćeš gledati preko kompa ili androida). A možeš i da sa većom ili manjom srećom juriš piratske strimove srpske i hrvatske Arene preko Kodija, npr. Green builda. Edited December 2, 2019 by vememah
Frank Pembleton Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 Ova Nova sport nece biti u osnovnoj ponudi za nas nazadne nedigitalne korisnike? Jel ostajemo bez NFLa? Pa zar postoje "nedigitalni" korisnici? Zar još uvek ima korisnika koji nisu na set top boxu ili kako se već zove... ... Shiit has hit the fan...
Mr.Mxyzptlk Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 postanet je do juce bila idealna jer je imama SK u osnovnom paketu i sve arene za tipa 250 dinara...
đorđe geprat Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 (edited) da li čovek koji ima ugovor sa postnetom može da traži raskid jer je nešto od ponuđenog izbačeno. pitam za druga, ja sam na sbb i totalu (u selu) drugo. u valjevu mi rekoše ovo. pošto imam "parice" telekoma u kutijici na kući mogu da dobijem njihovtrio paket (satelitska TV, ADSL internet i fiksni telefon) bez ikakvih obaveza prema telekomu. to mi je najbolja opcija jer "kućni net" VIPa na mom brdu nije moguć. Edited December 2, 2019 by djordje geprat
Jumanji Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 A ovi u Posta Net kazu jos:"od 1. januara 2020. godine tv kanali Eurosport i Discovery (uključujući i Animal Planet i TLC) neće biti emitovani u našoj ponudi"
Nikodije Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 41 minutes ago, extragluv said: postanet je do juce bila idealna jer je imama SK u osnovnom paketu i sve arene za tipa 250 dinara... kao i n1. i to za vrlo male pare. al jbg, kapiram da ova vlast ne moze da podnese da nesto njihovo vise ima u ponudi n1, pa su spremni i da uniste postanet ako treba.
Mr.Mxyzptlk Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 (edited) i hoce li pederi iz poste sada sniziti cenu jer im jer ponuda krs u odnosu na inicijalnu - nece. moze samo da raste, nikako da spadne, i to obicno ne provalis dok ti ne stigne racun srecom imamo EON preko ortaka iz SBB-a pa cu se dovijati za sk dok ne vidimo sta dalje. edit* da dodam da mi se N1 malo smucio u poslednje vreme te ga bas slabo gledam. suvoparne emisije, jedno te isto mrsomudjenje i bistrenje politike iz jednog istog ugla. nijedna emisija vredna pracenja. uglavnom neinteresantni gosti. Edited December 2, 2019 by extragluv
Mil@n Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 7 minutes ago, extragluv said: edit* da dodam da mi se N1 malo smucio u poslednje vreme te ga bas slabo gledam. suvoparne emisije, jedno te isto mrsomudjenje i bistrenje politike iz jednog istog ugla. nijedna emisija vredna pracenja. uglavnom neinteresantni gosti. Idi malo rts, pink, happy, vratićeš se na N1 dekontaminaciju vrlo brzo.
renne Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 44 minutes ago, djordje geprat said: da li čovek koji ima ugovor sa postnetom može da traži raskid jer je nešto od ponuđenog izbačeno. pitam za druga, ja sam na sbb i totalu (u selu) drugo. u valjevu mi rekoše ovo. pošto imam "parice" telekoma u kutijici na kući mogu da dobijem njihovtrio paket (satelitska TV, ADSL internet i fiksni telefon) bez ikakvih obaveza prema telekomu. to mi je najbolja opcija jer "kućni net" VIPa na mom brdu nije moguć. to na žalost nije razlog za raskid
ducca Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 Je l postoji način da se preko Eon boxa opravi NBA app i pogleda utakmica pošto mi izbacuje neku grešku kad se ulogujem i odem na watch?
Mr.Mxyzptlk Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 1 minute ago, Mil@n said: Idi malo rts, pink, happy, vratićeš se na N1 dekontaminaciju vrlo brzo. ugl saltam izmedju sportskih kanala, formula i fudbal... prvu gledamo zbog viska reklama, a ove pomenute bas slabo. Ponekad RTS1 kada gostuje psiho a na N1 samo svratim da vidim sta ima...
Mil@n Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 Pa N1 je kontam jedina šire dostupna televizija koja se objektivno bavi dnevno političkim temama dajući im tretman kakav zaslužuju, ne gledaš to, padaš u rizik da upadneš u AVU limbo, pa na volju ti...
Nikodije Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 meni pre dva meseca bila na gajbi zena iz poste, da me ubedi da produzim ugovor. na moja pitanja spram paketa united medije, rece da oni sigurno ostaju, i ja ajde, produzio za godinu dana. u principu na tv nista osim sporta i n1 i ne gledam, internet im je solidan za moje potrebe, te su bili dobra opcija imajuci sve u vidu. i evo mi sada kurcina. i kako sada da dokazem da me gospodja lagala.
Recommended Posts